Lentekriebels en virusjes

Vanmiddag ben ik alleen met Sabine wezen zwemmen.
Laura is nog steeds behoorlijk beroerd. Ons natnekje wil bijna niet drinken. en dat is waardeloos want ze is nog steeds aan de diarree. .
Ze ligt om de haverklap met haar speentje en Eeyore op de bank, zielig hoor. Sabine heeft nergens meer last van. Behalve dan van lentekriebeltje en misschien met vlindertjes in haar buik . Vanmiddag in het zwembad zwom Bart (11 jaar) continue om haar heen, pakte haar steeds op een knuffelige manier beet en Sabine vond het wel leukwant ze deed vrolijk mee. Zijn moeder en ik keken vertederd toe want het was erg grappig om te zien. Bart heeft al wat last van zijn hormonen vertelde zij. Toen we er bijn uitmoesten dreven ze in een hoiekeje van het zwembad en gaf Bart Sabine eeb snelle kus, zxc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3 schattig . En Sabine kuste hem vol terug, maar ja die houdt ook erg van kusjes geven. Voor een jongen vind ik het wel heel bijzonder.
Bij het nazitten draaiden ze ook steeds om elkaar heen en hij keek aardig verliefd. Sabine vertelde achteraf dat ze niet verliefd op hem is. Met een hele goede reden. Hij kan nl. veel harder handbiken dan zij.(ze zitten op de zelfde school en hebben op vrijdag samen handbikegroep) Ja,en dan kan je natuurlijk zeker niet verliefd zijn . Bij toeval (echt waar want ik neem nooit mijn fototoestel mee naar het zwemmen daar) zat het kleine toestelletje in mijn jaszak.Kon ik toch nogh een fot maken van de “torteltjes”. Hahahaha wat een pril geluk.

8 gedachten over “Lentekriebels en virusjes

 1. Waren er al niet eerder een beroemd stel: Bart en Sabine?
  Ik vind het idd wel bijzonder dat hij zo openlijk zoent (met zn moeder en “schoon”moeder in de buurt.. 😉 ).
  Wat akelig dat Laura zo ziek is… bah! Moet nodig bijlezen, maar dat houdt dus al even aan? 🙁 🙁 🙁

 2. Wat zie ik daar, je reinste chantage materiaal 😉 Hier kun je jaren haar later nog heerlijk mee chanteren. De foto misbruiken voor haar bruiloftsfeest, een anekdote die een leven lang meegaat ;):D

  Het is overigens wel heeeel lief…

 3. Wat zie ik daar, je reinste chantage materiaal 😉 Hier kun je jaren haar later nog heerlijk mee chanteren. De foto misbruiken voor haar bruiloftsfeest, een anekdote die een leven lang meegaat ;):D

  Het is overigens wel heeeel lief…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.