Ziekenboegje

Nou dat gaat weer lekker hier in huize Steeman.
Vrijdag kwam Sabine thuis met de mededeling dat ze had overgegeven op school en later bleek dat ze ook nog aan de diarree was . Dat bleek thuis ook nog een paar keer . MAar zoals gewoonlijk; Sabine voelde zich niet ziek. Het enige dat ik aan haar merkte de laatste dagen was dat ze haar brood niet opat. ‘s Morgens niet en ‘s middags hield ze ook nog een half broodje over in haar trommeltje. En dat is vandaag ook nog steeds zo, maar ze heeft niet meer gespuugd of diarree gehad .
Laura daarentegen begon vanmorgen met haar spuitpoeptaferelen en is daarmee doorgegaan tot laat in de middag. Ze wer net om een uur of 11 huilend wakker. Ze was gloeiend heet. Gauw een beker limonade met een gemalen paracetamolletje gemaakt, dat ze helaas maar half opdronk. Bij Laura moet je maar niet aankomen met een zetpilletje want daarvan raakt ze over haar toeren en krijst ze de hele tent wakker. Ze wilde niet meer in haar eigen bed dus mocht ze omdat ze zo beroerd was even in papa’s bed liggen. Daar heeft ze even de hele boel ondergekotst dus ik ben net lekker aan het bedden verschonen geweest. Nu ligt ze even aan mijn kantje maar ze is nog steeds wakker en naar de tubbies aan het kijken. Ik ga er zo maar lekker naast liggen. In een slaapzak op Edwin zijn plekkie, want zijn dekbad was doorweekt . Arme grietje. Ik moet zeggen dat Edwin en ik ook allebei lichtelijk appelig zijn. Ik heb wat last van vallende ziekte, ik val nl overal in slaap. En We hebben allebei een raar gevoel in onze buik. Kan nog gezellig worden. Morgen hga ik maar alleen met Sabine zwemmen in Heliomare want met Laura erbij lijkt me niet zo’n goed plan.

5 gedachten over “Ziekenboegje

  1. beterschap daar voor het meissie en veel plezier met het zwemmen en ik hoop dat het nare gevoel op de maag over is gegaan want paps en mams beide ziek dat kan natuurlijk niet

    groetjes sandra

  2. AHA! Alle 4: nou… nou! Jullie doen het direkt “goed” zeg! Wat een nare, hardnekkige flutvirussen zijn er toch deze winter. Veel beterschap nog want ik las dus net dat het nog steeds niet super gaat. šŸ˜• šŸ˜• šŸ˜•

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.