Oef

Hallo daar ben ik weer!
Zondag heb ik weer heerlijk gefeest. Volgens een tipgever moesten we vooral zorgen dat we er waren als de zaal openging omdat het wel een snel uitverkocht kon zijn. In Bakkum was er “Lentekermis” . Geen kermis te bekennen hoor alleen de alcoholische en muzikale variant ervan . Toen wij om half 5 aankwamen zag het er angstvallig rustig uit. We hebben eerst maar een patatje gegeten als ondergrondje. Om 5 uur hebben we maar even wat gedronken in het voorcafxc3xa9. Na een uur maar gewaagd om in de zaal te komen. Bij de garderobe was een van onze party de nummer 1, oeps. Er stonden en stuk of 5 mensen aan de bar en de Wico’s waren aan het spelen voor een zo goed als lege zaal. Wij namen de eerste statafel in beslag. Het druppelde wel een beetje binnen maar om nou te zeggen dat het storm liep . Het was uiteindelijk erg gezellig. Alleen ging het wel erg hard met bier. Ik kwam thuis om een uur of 10 en volgens Edwin kakelde ik als een kip zonder kop. Ik sloeg hem ook weer om zijn oren met het “bloemenvaasverhaal” . Geen idee ik weet er niks meer van . “s Morgens om 4 uur werd ik gierend van de dorst wakker. Maar daarna werd ik misselijk van de laag cola in mijn maag. Nou ja ik zal niet verder uitwijden . De rest van de dag ging het allemaal prima hoor. Het viel mij mee na die vroege uurtjes.
‘s Middags had ik een LPB jaja een LeerlingPlanBespreking over Sabine op school met alle betrokkenen. Geen bijzonderheden.

6 gedachten over “Oef

  1. Haha, ik vind dat altijd zo apart; Kermis vieren in noordholland. Ik had daar eens een vriendje en we zouden met zijn familie gaan. Bleek dat er gewoon de hele middag gezopen werd 😕 😀 😀 En ik nog makkelijke gympen aantrekken 😀 😀
    Maar dat vaasverhaal houd je behoorlijk bezig he 😀

  2. Haha, ik vind dat altijd zo apart; Kermis vieren in noordholland. Ik had daar eens een vriendje en we zouden met zijn familie gaan. Bleek dat er gewoon de hele middag gezopen werd 😕 😀 😀 En ik nog makkelijke gympen aantrekken 😀 😀
    Maar dat vaasverhaal houd je behoorlijk bezig he 😀

  3. Ja maar dat is nog vxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9l erger dan hier. Daar sparen ze het hele jaar om zich drie dagen vol te laten lopen. Dat is aan mij niet besteed. 😀 😉

  4. Ja maar dat is nog vxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9l erger dan hier. Daar sparen ze het hele jaar om zich drie dagen vol te laten lopen. Dat is aan mij niet besteed. 😀 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.