Ik ben….

Van het weekend was ik Laura aan het verschonen en ze was weer heerijk aan het jammeren en piepen.

Ik: “Ben je moe?”

Laura: “Nee”

Ik: “Ben je verdrietig”

Laura: “Neehee”

Ik: “Ben je dan boos?”

Laura: “Neehee, ik ben Laura!”

13 gedachten over “Ik ben….

 1. Hahahahaha leuk he die uitspraken, ik kan er soms helemaal blauw omliggen. Kyra zegt heel eigenwijs na een telefoon gesprek: nou doei he en ik spreek je wel weer. Ze is notabene 6 jaar(moet schort voor, af en toe net oud wijfje) 😛
  groetjes sandra

 2. Hahaha, die is idd heel leuk!! Mika had er ook eentje; “ik ben lekker” Dus wij denken waar heeft hij dat nou weer van, maar omdat we steeds gevraagd hebben “ben je niet zo lekker?” zegt hij nu dus als het even beter gaat “ik ben lekker!” Eigenlijk moet je dat soort uitspraken bijhouden in een boekje ofzo..

 3. Hahaha heerlijk! Wat denken kinderen soms van ons? Het is maar goed dat we dat niet horen ghehehe 😉

  Maareh…die schoenen! (op de foto) whaahaa…errug charmant 😛 😉

 4. 😀 😀 😀 😀 😀
  Lisanne (nu bijna 7) noemde ik altijd mijn kleine lekkere hummel…waarop ze zelf steeds zei” Neehee ik ben Lisanne Anouk Groot….Waardoor ze toch bijna 2 jaar heeft volgehouden en gedacht heeft dat dat ook haar achternaam was….hihihihi

  FILMPJE !!!
  😀

 5. 😀 😀 😀 😀 😀
  Lisanne (nu bijna 7) noemde ik altijd mijn kleine lekkere hummel…waarop ze zelf steeds zei” Neehee ik ben Lisanne Anouk Groot….Waardoor ze toch bijna 2 jaar heeft volgehouden en gedacht heeft dat dat ook haar achternaam was….hihihihi

  FILMPJE !!!
  😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.