Een oudje

Het lijkt wel wat naxc3xa4perij van de ouwe doos van Emmelinda maar hier kwam ik toevallig op. Vannacht was een ex-collega van Edwin toevallig op ons weblogje gestuit (bedankt Jan Willem) en juist op deze had hij een reactie geplaatst. (Hij zal wel op Edwin gezocht hebben )

Als hij dat niet had gedaan had ik hem niet zo gauw teruggezocht en waren we dit zowat nog vergeten. Wat heb ik toen gelachen zeg!

quote:
Tja, Edwin kwam maandag wat later uit zijn werk. De meiden en ik hadden alvast gegeten. Lekker nasi (nee geen afhaal) dus Edwin hoefde het alleen maar op te warmen.Terwijl de nasi stond te “pruttelen” dacht ik even aan de bloemen die ik zolang in een kan met water had gezet omdat ik ff niet meer wist waar de vazen stonden. Vazen gevonden en bloemen overgeplaatst. En tja ach……kan stond op het aanrecht.Terwijl ik de meiden naar bed bracht ging Edwin lekker even eten.Later op de avond kom ik beneden en zie die kan op tafel staan.Ik zeg: “Je hebt toch niet…….” en hij kijkt me aan, en ik….. kreeg acuut de slappe lach. Ik bleef erin. Zelfs gisteren nog toen ik het aan mijn moeder vertelde. Hahahaha, hij vond al dat er zo’n raar smaakje aan zat.

5 gedachten over “Een oudje

  1. 😀 😀 😀 , wat een ontzettend lollig verhaal; ik heb echt een grijns op mn smoel!
    Klinkt als iets wat hier echt noooooooit zou gebeuren.. 😉

  2. Hahaha, nou ik dit weer lees lig ik ook weer in een deuk 😀 😀 😀 En die collega is idd behoorlijk aan het spitten geweest!

  3. hahaha het was maar even eentijdelijk bad voor de bloemen en er zat geen chrysal bij gelukkig 😉 En er is niets van gekomen 😉 😀

  4. Goh meid, ik haal weer opgelucht adem bij deze aanvullende informatie 😉

    Je hebt wel in spanning gehouden hoor.. Moest maar steeds aan Erwin en de Chrysal denken 😉 hhahahaaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.