Kalverliefde

Toen ik zeven jaar was had ik al heel wat kleine “verliefdheden” achter de rug. Vaak op klasgenootjes, maar ook wel eens op artiesten. Zo ook op Arne Jansen. Hij stond met een meisje onder een paraplu te zingen bij “Op Losse Groeven” (later op volle toeren met Chiel Montagne). Tot voor kort had ik echt geen idee meer hoe dat liedje toen heette of klonk. Ik heb hem weer gevonden. Maar verliefd, nee dat ben ik niet meer op hem .
Het liedje was “Mooie Meisjes”

Bij hem zat het een stuk dieper maar die was dan ook iets meer van dezelfde leeftijd.
Maar waarschijnlijk komt dat ook omdat we een beetje op elkaar leken (of dat ik al zag dat mijn dochter op hem ging lijken )

4 gedachten over “Kalverliefde

  1. Nou heb ik Arne Jansen een paar jaar geleden nog gezien tijdens het optreden van ons personeelsfeest, hij zong “meisjes met rooie haren”. Je zou gelijk genezen zijn van je verliefdheid πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ˜€

  2. @Emmelinda- Ik hoop het niet voor je en vooral dan voor haar πŸ˜‰ (hoewel al die makeup bij haar ws een stuk beter zal staan.)
    @Abby-Hahaha ik ben al genezen hoor!!! 8)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.