Dikke tranen

Oh wat voelde ik me rot, zeg.

Laura was al niet in de stemming toen ze wakker werd, maar op school was het een klein drama. Ze bleef al steeds zeggen; “Laura mama mee hoeffenietespele”. Na een kwartier adviseerde de juf dat ik beter kon gaan dat het naders alleen maar moeilijker werd. Pffff. Huilen, huilen: “Mama meeheehee, Laura hoeffe niette sool, mahahama meeheehee” Oh ik had haar bijna zo opgepakt en weer meegenomen. Met pijn in mijn hart ben ik maar boodschappen gaan doen. Toen kwam ik thuis (op mijn mobieltje was niet gebeld had ik al gezien) en tot mijn grote schrik zag ik dat er tweee keer gebeld was door een onbekend Castricums nummer (ojee) en dat er ook een VoiceMailbericht was ingesproken. Ik kreeg bijna een hartverzakking , oh, mijn meissie zit nog steeds te krijsen en ik ben niet thuis. Maar gelukkig…..de juf belde dat het goed ging en dat bericht was ongeveer van 5 minuten nadat ik daar weg was. . Ik was even van de rel hoor.
Ik ga maar weer vroeg daarheen zodat ik weer de eerste mama ben die er aan komt. .

8 gedachten over “Dikke tranen

 1. Och Dinie toch, wat is dat rot he ๐Ÿ™ Maar gelukkig was Laura het snel vergeten! Mika had dat ook een beetje. Net of de lol (het nieuwtje) er al vanaf is, zo van ‘nu hoef het niet meer’. Maar gelukkig is dat bij Mika ook snel over. Zou ik ook doen, snel weer ophalen als eerste ๐Ÿ˜€ Dus jij bent toch ook niet zo stoer ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 2. Stoer? Ik? Nee hoor, voor mezelf wel, maar wat mijn kids betreft ben ik een echt superwatje ๐Ÿ˜‰ Ik ga d’r NU halen 8) ๐Ÿ˜›

 3. Pfff, wat is dat moeilijk he, dat loslaten, en dat begint toch al bij het door knippen van de navelstreng…ik ben er ook zo’n held in..not. Daarom ook best lekker dat mijn grote kleine meisie vandaag een beetje ziek is en lekker bij me op de bank ligt. Fijn weekend jongens! (mijn schoonvader wacht overigens op overplaatsing naar Nieuwegein (2e opinie)…in de Heel een hoop miscommunicatie en met de Vu komen ze er niet uit, het lijkt allemaal wel wat te complex voor ze om tot een operatie te komen, hopen dat nieuwegein een oplossing biedt, ‘t is wel erg spannend zo hier…pa houdt zich redelijk)

 4. Mies heeft dat ook altijd gehad. Om naar de ingang van de peuterspeelzaal te komen moest je een lang trap af. Nou…als ik wegging hoorde ik ze nog bovenaan die lange trap. Wat deed dxc3ยกt pijn aan mijn hart zeg! Na een kwartiertje was het dan wel weer over, aldus de leidster. Maar iedere week was het weer feest. En op de basisschool idem dito.. Pas in groep 5 werd ze rustiger ๐Ÿ˜•

 5. Ik herken het helemaal! Als wij met mijn klas op schoolreisje gaan dan zijn het ook moeilijke momenten, maar zodra de bus de hoek om is dan zijn de kinderen helemaal klaar voor het uitje! Maar ja, dat zien de ouders dan weer niet hihi… ๐Ÿ˜‰

 6. Oh gatsie! Ik herken het helemaal… Maandag ging het wel met onze kerel, dinsdag traantjes en vandaag: tranen… De chauffeuse zei dat het maar 10 minuutjes duurde.. Maar?? Houdt maar eens 10 minuten je adem in! Lang hoor… Nou ja… op ruim 5 uur… valt het wel weer mee he? De tranen brandden in mn ogen vanmorgen… (en ik wil niet bleren op de oprit!)

 7. kan me voorstellen dat je even van “de rel”was. zou ik denk ik ook zijn.
  grinn ik heb het allemaal nog voor de boeg ๐Ÿ˜‰
  fijne avond verder
  liefs
  bianca

 8. Arme ziel. Dat moeten ze toch verbieden hoor, dat die kinderen hun ouders zo van streek maken met hun gehuil. ๐Ÿ˜‰
  Oh wat ben ik blij dat ik die ellende nooit hoef door te maken. het lijkt me verschrikkelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.