Rollatomorfose

Wat leuk zeg. Bij de rollator werd een vel met allemaal stickers geleverd. Met letters, cijfers, vlinders en heel veel bloemen. Hij ziet er nu uit als een echte lenterollator.
Sabine vond hem zonder al prachtig. het leukste vindt ze het zitje dat erbij zit. Dat had ze voorheen nooit. Laat de lente maar komen. Nu maar hopen dat het niet een verkeerde maat is . Ik heb hem nog niet met haar uitgetest met haar beugels aan dus geen idxc3xa9xc3xa9 of het allemaal wel echt goed is. Ik denk dat ik hem maandag maar mee naar school geef, want op vrijdag heeft ze ‘s morgens “handbikegroep”en dan kan ze niet met haar beugels in de rolstoel. Enverder heeft ze ook geen therapie dus dan heeft het weinig nut. Ik hoop eigenlijk dat ik haar nu zover krijg dat ze ook buitenwil lopen. Dat wil ze nooit tot grote drama’s aan toe, behalve achter in de tuin. Het is natuurlijk idd zo dat de straten altijd aflopen vanaf het midden en dat vond ze heel eng altijd. Maar volgens mij kan ze dat nu best. Hopelijk is het van het weekend een beetje mooi weer.

20 gedachten over “Rollatomorfose

 1. Wat een mooi ding! Dat meisje op de stoel he? πŸ˜‰ Dat zitje… dat lijkt mij nou ook het leukst aan een rollie πŸ˜‰
  Maar even serieus: jullie hebben hem errug leuk gepimpt! Welk merk is het? Onze aanvraag is weg en ik verwacht elke dag bericht (eeuwige optimist.. he…)

 2. Wat een mooi ding! Dat meisje op de stoel he? πŸ˜‰ Dat zitje… dat lijkt mij nou ook het leukst aan een rollie πŸ˜‰
  Maar even serieus: jullie hebben hem errug leuk gepimpt! Welk merk is het? Onze aanvraag is weg en ik verwacht elke dag bericht (eeuwige optimist.. he…)

 3. Hoi Sabine,

  Wat een coole rollator is dit joh! Pas je op dat je moeder er straks niet stiekem mee aan de rol gaat πŸ˜‰

  Ik vind hem erg mooi, en zo vrolijk met al die stickers. Heb je nu ook nog een sticker vel met winterplaatjes?

  Het lijkt me inderdaad moeilijk rijden buiten, als ik met mijn rolstoel buiten rijd, dan moet ik ook constant bijsturen, voordat ik het weet lig ik in de goot. πŸ˜•

  Ik wens je ontzettend veel lol met je rollator, en leuk dat je handbike les hebt op school! Wanneer ga je meedoen aan een race πŸ˜‰ Ik ga dit jaar meedoen aan de avondvierdaagse, rollend dan he, moet er niet aan denken om te lopen πŸ˜‰

 4. Hoi Sabine,

  Wat een coole rollator is dit joh! Pas je op dat je moeder er straks niet stiekem mee aan de rol gaat πŸ˜‰

  Ik vind hem erg mooi, en zo vrolijk met al die stickers. Heb je nu ook nog een sticker vel met winterplaatjes?

  Het lijkt me inderdaad moeilijk rijden buiten, als ik met mijn rolstoel buiten rijd, dan moet ik ook constant bijsturen, voordat ik het weet lig ik in de goot. πŸ˜•

  Ik wens je ontzettend veel lol met je rollator, en leuk dat je handbike les hebt op school! Wanneer ga je meedoen aan een race πŸ˜‰ Ik ga dit jaar meedoen aan de avondvierdaagse, rollend dan he, moet er niet aan denken om te lopen πŸ˜‰

 5. @Astrid, zie het antwoord van Dinie op het vorige logje πŸ˜‰ πŸ˜€

  Wat is die rollator leuk met die stickers!!!!! Dat had de crocodile niet, ik ga meteen de ergo bellen dat ie te klein wordt voor Mika en dat er een nieuwe moet komen πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ˜€

 6. @Astrid, zie het antwoord van Dinie op het vorige logje πŸ˜‰ πŸ˜€

  Wat is die rollator leuk met die stickers!!!!! Dat had de crocodile niet, ik ga meteen de ergo bellen dat ie te klein wordt voor Mika en dat er een nieuwe moet komen πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ˜€

 7. Hahaha hij zal denk ik idd dezelfde krijgen want ik denbk dat Sabien en Mika neit zoveel in lengte schelen. Sabine is ca 1.15 denk en Mika? Die plaatjes komen van BabyWalz stond erop. Dus wie weet zijn die daar ook voor ons/jullie te koop (?) πŸ˜‰

 8. Hahaha hij zal denk ik idd dezelfde krijgen want ik denbk dat Sabien en Mika neit zoveel in lengte schelen. Sabine is ca 1.15 denk en Mika? Die plaatjes komen van BabyWalz stond erop. Dus wie weet zijn die daar ook voor ons/jullie te koop (?) πŸ˜‰

 9. Wat fijn dat Sabine de kleur ook zo mooi vond! Toch weer een zorg minder he? En wat leuk dat ze die stickers er bij doen! Daar is echt over nagedacht! Wat een lieve kleurtjes! Ben ik dol op πŸ˜€

 10. Hoi fam steeman,
  Wat gaaf, wat is ie mooi! Heb hem zelf ook nog nooit gezien dus ben heel benieuwd maandag. Die stickers erbij zijn ook helemaal het einde, wist niet dat dat erbij zat. Jullie hebben mijn weekend nu ook helemaal goed gemaakt, ben blij dat het allemaal goed afgelopen is. hebben jullie die andere rollator ook nog? Kan je bewaren voor later…. Zie jullie maandag, fijn weekend
  Groetjes Nienke (fysio)

 11. Hoi fam steeman,
  Wat gaaf, wat is ie mooi! Heb hem zelf ook nog nooit gezien dus ben heel benieuwd maandag. Die stickers erbij zijn ook helemaal het einde, wist niet dat dat erbij zat. Jullie hebben mijn weekend nu ook helemaal goed gemaakt, ben blij dat het allemaal goed afgelopen is. hebben jullie die andere rollator ook nog? Kan je bewaren voor later…. Zie jullie maandag, fijn weekend
  Groetjes Nienke (fysio)

 12. Wauw, wat een flitsend ding. Tis maar goed dat je die stickers en je naam er op hebt gezet Sabine, want de anderen zullen wel jaloers zijn. IK WIL ER OOK ZO EEN!!!!! πŸ˜€
  Niet te snel scheuren hxc3xa8. Denk een beetje aan je moeder, die kan niet meer zo hard rennen πŸ˜‰

 13. jee sabine wat heb je er een mooie rollator van gemaakt zeg, eindelijk is ie er. En kan je er een beetje goed mee lopen???
  dikke knuffel van naomie en hannie
  πŸ˜‰ πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.