De goede rollator


Jxc3¡xc3¡xc3¡xc3¡xc3¡xc3¡! Het is gelukt! . De goede rollator is geleverd . Ik was al voorbereid op nog een verrassing na de levering van de vorige keer. Maar nee, deze keer is het echt zonder problemen.
Hij is wel blauw i.p.v. paars. Maar in plaats daarvan is het model dan weer veel stoerder. En voordat het roze werd was blauw xc3xa9cht Sabines lievelingskleur. Ze zal wel weer heel blij zijn straks.
En kijk ook eens een stukje achter de rollator. Ik heb gisteren nieuwe planten gekocht. Eindelijk heb ik die akleige prikpalmen in de groene bak gedumpt. Ze zagen er ook werkelijk nxc3xadxc3xa9t meer uit.

15 gedachten over “De goede rollator

 1. Wow, dit is idd ook een mooie zeg! Met een zitje ook zie ik. Welk merk is dit nou? Ik denk dat Mika deze ook wel mooi zou vinden! Misschien een idee als hij uit die crocodile is gegroeid, want die staat bijna op z’n hoogst. En die planten hahaha, eindelijk! Die nieuwe zijn mooi hoor 😀

 2. Wow, dit is idd ook een mooie zeg! Met een zitje ook zie ik. Welk merk is dit nou? Ik denk dat Mika deze ook wel mooi zou vinden! Misschien een idee als hij uit die crocodile is gegroeid, want die staat bijna op z’n hoogst. En die planten hahaha, eindelijk! Die nieuwe zijn mooi hoor 😀

 3. Hallogie, hij ziet er inderdaad heel stoer uit uit, daar zal ze vast en zeker blij mee zijn.
  en als er dan perse paars op moet bind of plak je toch iets paars op.(leuke slierten ofzo)

  groetjes sandra

 4. Hallogie, hij ziet er inderdaad heel stoer uit uit, daar zal ze vast en zeker blij mee zijn.
  en als er dan perse paars op moet bind of plak je toch iets paars op.(leuke slierten ofzo)

  groetjes sandra

 5. Jaaa hihi die planten zag ik al voor ik het logje ging lezen ghehehe. Mooie planten heb je gekozen!

  Maareh ik vind de rollator inderdaad superstoer. Mooie kleur hoor 😀 Wat zei ze er van?

 6. Jaaa hihi die planten zag ik al voor ik het logje ging lezen ghehehe. Mooie planten heb je gekozen!

  Maareh ik vind de rollator inderdaad superstoer. Mooie kleur hoor 😀 Wat zei ze er van?

 7. @Abby-Hij lijkt erg op de Croc vind ik. En hij kan aardig hoog deze 😉 . Het is een Nurmy Neo(2) van Otto Bock
  @ Sandra-de versiering is al geregeld 😀
  @ Emmelinda- Cool is ie, hxc3xa8! En die planten vallen idd wel meteen op zo, hahaha ik had epress die foto zo gemaakt, scheelt weer een logje 😀 😉

 8. @Abby-Hij lijkt erg op de Croc vind ik. En hij kan aardig hoog deze 😉 . Het is een Nurmy Neo(2) van Otto Bock
  @ Sandra-de versiering is al geregeld 😀
  @ Emmelinda- Cool is ie, hxc3xa8! En die planten vallen idd wel meteen op zo, hahaha ik had epress die foto zo gemaakt, scheelt weer een logje 😀 😉

 9. Otto Bock! Die heeft dus ook blauwe… Davey wil een “ouwe”…
  Wat is er met je andere plante gebeurd? Je hebt toch geen record-poging “zonder water” geprobeerd?

 10. Ik ben guiness book of recordshouder in het onthouden van water aan mijn planten, maar deze waren hardnekkig. Wel ruim 4 jaar heeft het me gekost om ze de groene bak in te werken. En het waren wel mooie (en dure 😕 ) maar ze prikten dat wil jij niet weten 😉 Ik denk alleen dat die blauwe voor Davey te groot zal zijn. Volgens mij hebben ze kleuren per maat. 😕

 11. Ik ben guiness book of recordshouder in het onthouden van water aan mijn planten, maar deze waren hardnekkig. Wel ruim 4 jaar heeft het me gekost om ze de groene bak in te werken. En het waren wel mooie (en dure 😕 ) maar ze prikten dat wil jij niet weten 😉 Ik denk alleen dat die blauwe voor Davey te groot zal zijn. Volgens mij hebben ze kleuren per maat. 😕

 12. haha! Hardnekkige planten; ik ken ze! Pff. stiekemerds zijn het! haha! Schreeuwen om water maar ergens hebben ze nog een paar druppels in hun worteltjes gestopt…
  Vandaag net een foto geplaatst van Davey achter zn rollie… Nog geen bericht gehad.. duurt 4-6 weken … ammehoela! De weken bij de verzekering zijn in de echte wereld een maand… 🙁

 13. haha! Hardnekkige planten; ik ken ze! Pff. stiekemerds zijn het! haha! Schreeuwen om water maar ergens hebben ze nog een paar druppels in hun worteltjes gestopt…
  Vandaag net een foto geplaatst van Davey achter zn rollie… Nog geen bericht gehad.. duurt 4-6 weken … ammehoela! De weken bij de verzekering zijn in de echte wereld een maand… 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.