Handstandje

Soms vraag ik mezelf wel eens af waar ik mee bezig ben.
Maar helaas heb ik geen succesfilmpjes van mezelf (toch???? ) om te laten zien. Nou ja dan maar de medemens even om me laten lachen.
Het is echt gxc3xa9xc3xa9n gezicht. Dus sporttalentenjagers kijk maar niet. Dit doet PIJN met een grote P

En die kniekousen, wat een kleurencombinatie, niet?
Maar ja dat waren de seventies, denk ik
En wat een prachtige witte onderbroek, dat kun je geen slipje noemen
Op de fiets zie je de jarige job trouwens rondtoeren.

12 gedachten over “Handstandje

 1. Even een reactie die niks te maken heeft met deze log, maar klopt het dat er een fotootje van Sabine in de BOSK staat op de pagina van allemaal spina-bifidakindjes????

  Groetjes,
  Marleen

 2. Ja dat klopt idd. Het fotootje van deze log had ik daarvoor ingestuurd. Ik maak daar ook nog wel een logje over binnenkort.
  Dat jij dat zag trouwens met die kleine foto’s. Of was het een wild guess?

 3. Haha, volgens mij heb je een rompertje aan 😀 😀 En dat huppeltje tussendoor, haha echt heel schattig!
  Zou jij vandaag niet vroeg naar bed? 😉

 4. @roxanne-uniek zo’n witte onderbroek 😀 😉 Volgens mij had iedereen er zo xc3xa9xc3xa9n in die tijd 8)
  @Ria- dank je
  @ Abby- rompertje???? ik geloof niet dat er in die maat rompertjes bestonden/bestaan. Ik was al toen ik 11 was 1.65 m. Dus toen ws 1.60 m. 😀 😕 😉
  @Emmelinda- nou ben ik ook heel benieuwd naar jou in die kledingstijl 😛 😉
  @ Ria- ik weet niet of ik het nou zo leuk vond. Na ja deed iig mijn best 😉

 5. Prachtig filmpje. En die onderbroeken werden niet alleen in die tijd gedragen door iedereen, maar ook nu in mijn gezin door iedereen. Ons gezin bestaat alleen maar uit vier vrouwen: ik zelf (mijn man is 10 jaar geleden overleden) en drie dochters van 14, 16 en 18. En ik durf je te verzekeren, zowel ik als mijn dochters dragen geen rompertjes maar gewone onderbroeken. Voor ons alle vier bestaat onze collectie alleen maar uit grote hagelwitte onderbroeken, vergelijkbaar met degene uit het filmpje.

 6. Hahaha Patricia, je hebt helemaal gelijk hoor. Je moet dragen wat je zelf mooi vindt( en vooral lekker zitten). Alleen zou ik zlef toen ik 18 was dat niet meer aan gewild hebben.
  Ik hoop alleen wel voor jullie dat de pasvorm tegenwoordig beter is 😉 Kan me herinneren dat deze nogal slobberden 😕

 7. Het gaat ons om lekker zitten en vooral lang mee gaan. Ik koop onze onderbroeken bij Zeeman en Bentex en ze zitten perfect en totaal niet slobberig. Voor ons niks geen vervelend zittende strings of van die kleine frutsels die voor geen meter zitten. En ik ben zeer goed te spreken over de Zeeman onderbroek, ze gaan jaren mee zonder slijtage, ook na vele malen wassen zijn ze nog prachtig wit.
  Bij Zeeman koop ik die grote katoenen geribte voor mijn oudste dochter en mijzelf in twee maten. Die van Bentex zijn ook geribt katoen, maar bevatten twee leuke kantbanen aan de voorkant en die koop ik voor mijn twee andere dochters.
  Ja en wat wil je dan meer dan dit? Wij dragen onze onderbroeken altijd onder een broek, dus niemand ziet het (behalve tijdens de gymles, maar mijn dochters hebben daar geen moeite mee). En dan telt comfort en kwaliteit en die bieden deze onderbroeken ons. En dat zowel Zeeman als Bentex ze alleen in wit verkopen, is geen punt voor ons.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.