Elmo

Even gewoon leuk. Sabine vindt zichzelf eigenlijk tegenwoordig te groot voor Sesamstraat. Ze vindt het soms nog wel leuk, en van de week deed ze dit spelletje op z@ppelin. Daar heeft ze nog hartleijk om gelachen samen met Laura. Elmo is toch wel een van de leukste wezentjes van Sesamstraat.
Of hij helemaal goed werkt via deze link weet ik niet zeker. Ik heb hem los te pakken gekregen via mijn temporary internet files. Normaal gesproken heb je alleen de link van omroep.nl/sesamstraat in beeld.

6 gedachten over “Elmo

  1. Yep hij doet het! πŸ˜€
    Grappig is dat he…voelen ze zich te groot maar wanneer het spelenderwijs gebracht wordt of in de vorm van een pc-spel mag het opeens toch nog even. Is hier ook. Mies zit in zo’n overgangsfase. Winx is niet stoer.

    Behalve thuis wanneer niemand kan zien dat ze er naar kijkt πŸ˜‰

  2. daaaaag hallo dan hier ben ik weer hoor! had even een time-out! hi hi wat een leuke link! ik zal hem ook opslaan voor Mike. Hij zal het geweldig vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.