Rolstoeldansen en de rest…

Zo, het was weer een pittig dagje voor Sabine.
Eerst naar school natuurlijk en daarna pikte ik haar op om 13 uur om naar Amstelveen te rijden.
Vorige keer kon ze niet rolstoeldansen omdat het feestje van Amber toen was en de volgende keer (15 maart) komt de schoolfotograaf langs. En dat kan natuurlijk niet: een klassefoto zonder Sabine. Er zitten al maar drie meiden in de klas. . Jammer hoor want op 12 april is ze er ook al niet bij omdat de school dan op “werkweek” is. Dat betekent dat ze al drie van de zeven lessen heeft gemist. Voor de groep ook niet leuk want er zijn maar zeven kinderen in totaal. Waarvan er slechts vier echte rolstoelers zijn. Jammer.
Het was weer heel gezellig. Er waren ook weer een paar nieuwe dansjes heel leuk.
Na het dansen waren we door Abby uitgenodigd voor een “bakkie”. Ze woont er namelijk vlakbij. Het was heel gezellig. Sabine moest wel even wennen aan de avances van Mika, die haar steeds maar knuffelde en heerlijk zat te friemelen aan al haar “bling-bling”. Maar op de terugweg zei ze dat het een lief jongetje was. Jens is ook een hele lekker grote vent die het hele huis doorkachelde met zijn loopkar. En zelfs Nikita hebben we ontmoet. Heel gezellig om zo eens live te kletsen. .
Op de heenweg hadden we xc3xa9n sneeuw xc3xa9n regen xc3xa9n zon. Al rijdende hebben we heerlijk gefeest in de bus. Ik had een cd opgenomen met allemaal nederlandstalige feestnummers en Sabine en ik hebben heerlijk zitten swingen. Zo ook op de terugweg. Het sneeuwde inmiddels flink en we hebben er anderhalf uur over gedaan. Gelukkig mochten we bij opa en oma eten, waar Laura al was. Dus we konden zo aanschuiven . Nu ligt het hele zootje weer eindelijk in bed. Ik ben ook helemaal rozig. Waarvan weet ik niet want ik ben niet echt lang buiten geweest of zo. Misschien een Pavlovreactie op de sneeuw en de aprxc3xa8s-ski-achtige muziek die we draaiden
En nu ga ik even kijken bij Abby of ik de foto al kan pikken om hier straks nog even bij te plaatsen. Ik had mijn fototoestel wel mee maar zowaar bijna daar laten liggen ook.

Zo de foto’s toegevoegd. Ik hoefde ze gelukkig niet te pikken want ik kreeg ze toegestuurd

6 gedachten over “Rolstoeldansen en de rest…

  1. Haha, ja wees maar blij dat ik je tas nog op tijd zag staan! Stel je voor geen fototoestel! πŸ˜€ πŸ˜€ Ik heb je de foto’s al gemaild. Misschien heb ik per ongeluk de koffiepads met irish coffee gebruikt dat je zo rozig bent πŸ˜‰ Wij vonden het ook hxc3xa9xc3xa9l gezellig!

  2. Hihi ik kan me voorstellen dat je helemaal rozig was! Het is voor jou ook een heerlijke dag geweest! πŸ˜€ Druk maar vast en zeker een heerlijke dag πŸ˜‰

  3. Hoi,
    Net ook al bij Abby neergezet: is wel heel erg leuk, bakkie drinken bij elkaar!
    Foto’s zijn leuk geworden; vooral die met een achteromkijkende Sabine en een hele lieve Mika….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.