Tweede schooldag

Vanmorgen begon het al niet goed. Laura wilde niet aangekleed worden omdat ze moest poepen.
Nou ja ze heeft zo’n beetje drie kwartier in haar “poephoekje” (naast de schemerlamp) gestaan zonder dat er wat geproduceerd was. En we moesten toen toch echt weg. Tussen de bedrijven door had ik haar maar vast wat dingen aangetrokken met veel tegenstribbelen. Ik had de juffen al voorbereid dat er wat aan zat te komen. Ik kon zxc3xb3 weg. Twee dikke kussen en ze zwaaide niet eens meer, zo druk had ze het met haaar puzzel. Toen ik haar op kwam halen bleek dat ze het erg meoilijk had gehad met een paar keer dikke tranen. Ze had zich wel af laten leiden gelukkig steeds, maar af en toe had ze flink verdriet. Ze wilde absoluut niet verschoond worden. Gelukkig rook ik niks (en dat betekent meestal ook niks, die kan stxc3xadnken dat wil jij niet weten ). Ze vloog me in de armen toen ze me zag. Arme kind. Thuisgekomen wilde ze meteen drinken en dook ze meteen haar hoekje in. Dat was ze kwijt en ik vermoed dat dat haar ook flink dwars heeft gezeten. Op school heeft ze nog geen lekker hoekje gevonden natuurlijk.
Toch wil ze vrijdag wel weer heen.
Ze ging lief slapen tussen de middag en was alweer vroeg wakker. Toen zijn we om 4 uur even de eendjes gaan voeren. Ik keek op mijn mobieltje en zag dat het 16.15 was. Sabine zou later thuiskomen dus we konden nog een klein stukje wandelen de volgende straat in zodat ik haar kon zien aan komen rijden. We hebben nog even in de speeltuin geschommeld en gegleden. Lopen we de straat in, staat de bus daar al (een kwartier). Oh wat erg. Is hij net aan komen rijden terwijl wij de hoek omgingen waarschijnlijk. Wat voelde ik me rot, zeg. Maar hij was dan dus nog geen minuut later dan anders. . Ik voelde me echt een ontaarde moeder. Dat doe ik dus nooit meer.

2 gedachten over “Tweede schooldag

  1. Oooh, ik kan me voorstellen hoe jij je gevoeld moet hebben 😕 🙁 Maar ze zou toch later komen zei je? Dus ben je niet echt een ontaarde moeder 😉 En wat sneu voor Laura, dat ze nog geen poephoekje heeft. Mika heeft precies hetzelfde. Eigenlijk hoop ik dat hij misschien zindelijk wordt op de psz met behulp van zn begeleidster als hij ziet dat de andere kindjes dat ook doen. Wel zielig dat Laura zo verdrietig was geweest.

  2. Ohjaaaa ik kan me goed voorstellen hoe je je gevoeld moet hebben. ik ben zelden of nooit te laat op school maar als er dan al eentje staat te wachten (die er dan overigens eerder ontsnapt is) voel ik me ook altijd zo rot. Terwijl ik normaal veel te vroeg op het schoolplein sta 😉

    Hihi ik herken dat, van dat poephoekje! Dat heeft Mies ook gehad 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.