Guido

Wij zijn vorig jaar in het theater hier naar toe geweest. Ik vond het erg leuk. Vorige maand was het op tv en om dit stukje heb ik werkelijk de rest van de voorstelling gelachen. Toen het allang weer ergens anders over ging bleef ik er gewoon in. Twee afgelopen zaterdagen kwam de voorstelling weer op SBS6. Aangezien ik zaterdag hondsberoerd was heeft Edwin het voor mij opgenomen. Zo kon ik dus nu (na mijn pasverworven kunstje) dit stukje plaatsen. Hij blijft leuk, zelfs Sabine moest erg lachen, hoewel ze ws de helft niet snapte.

7 gedachten over “Guido

  1. Haha, nou weet ik gelijk weer waarom die naam myosotis mij zo bekend voor kwam! Ik dacht al dat ik er wat over gelezen had, maar was vergeten dat het een logje van jou was geweest 😀

  2. hahahaha en wat betreft de vraag of ik koekiemonster er al bij heb gehaald? een andere leidinggevende bij de scouting noemen we koekiemonster en age was gisteren om 18.15 pas thuis 😕 lang leve de anwb

  3. mij ook 😀 😀 . Dat tanken vond ik ook geweldig. DIESEL endeklink. Ik ga alweer 8) .
    BIj Eric van Sauers heb ik ook zo vreselijk gelachen (en natuurlijk Arie en Sylvester) Ach en zoveel meer. Lachen is zoooo lekker 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.