26 gedachten over “Foto’s Madurodam

 1. Hoi allebeitjes… heb hetzelfde probleem.. ook hier firefox (ik vind het niks.. maar mijn man he..) zal even kijken via explorer! Foto;s die je niet kan zien…boehoe! 🙁
  gr, Astrid

 2. Hoi allebeitjes… heb hetzelfde probleem.. ook hier firefox (ik vind het niks.. maar mijn man he..) zal even kijken via explorer! Foto;s die je niet kan zien…boehoe! 🙁
  gr, Astrid

 3. hier ik alweer vanuit explorer… gaat nu super-goed (of het cool of vet goed?) Nou ja… alles dus even bekeken. Weet nu ook wie de meeste foto’s maakt, Dinie 😉 ! En de ijssculpturen zien er ontzettend mooi uit! De koets met het roze/rode licht erop… echt heel mooi! Is misschien wel een leuk uitje voor de zomervakantie (alleen wel een eindje rijden..). Maar is erg lang geleden dat ik er geweest ben en zo te zien is er erg veel veranderd (en dan volgens mij erg positief! 😀

 4. Leuk joh, al die foto’s! Ik ben zelf jaaaaren terug in M’dam geweest, maar ik ga er gauw weer eens heen, er is veel bijgekomen! Die ijssculpturen zijn echt prachtig met dat neonlicht. Groetjes!

 5. Leuk joh, al die foto’s! Ik ben zelf jaaaaren terug in M’dam geweest, maar ik ga er gauw weer eens heen, er is veel bijgekomen! Die ijssculpturen zijn echt prachtig met dat neonlicht. Groetjes!

 6. Met moeite heb ik een paar foto’s kunnen bekijken. Is het de bedoeling dat er een menutje an de linkerkant staat? Soms zie ik “spiegelen” bovenin staan, en soms krijg ik een nieuwe foto. Ik wil wel alles zien. 😀

 7. @ allemaal- die ijssculpturen zijn er nog tot ergens in mei.En het is de bedoeling dat je aan de linkerkant “minifotootjes ziet en als je die aanwijst dat er dan rechts de betreffende foto in beeld komt. Nooit geweten dat dat met Firefox niet lukt. Ik hem hem ook maar eigenlijk gebruik ik die nooit. Bent txc3xa9 gewend aan IE. Ga meteen even testen. Het kan ook zijn dat Firefox dan de betreffende plugin(heet dat daar ook zo???) niet heeft.
  Het is een java-script.

 8. @Astrid-hahaha deze keer sta ik er zowaar zelf ook eens op. 😉 Vroeger met mijn kleine cameraatje maakte Sabine heel vaak foto’s van mij (niet vanuit zo’n heel gunstig hoek meestal) 😀

 9. @Peggy-Het duurt vaak wel lang voordat alle “thumbs” (=minifotootjes) geladen zijn.
  Het was daar idd echt heel koud ze hadden ook een blower erbij en die wind maakte het nxc3xb3g ijziger 😕

 10. o ja.. ik ben erg anti-Firefox, gewoon omdat ik denk ik, erg aan IE gewend ben… gewoontediertje… maar mijn man he… die de computer ook zo waanzinig veel gebruikt… vint het erg handig… Nou nou… 🙁 Gooi het komend weekend maar weer eens in ons groeppie geloof ik..

 11. Binnenkort in dit theater- in mijn betere dagen dat wel. 😉
  Ik zet zo onze huwelijksklucht er op. Oh nee dat doe ik morgen want er zat geen geluid bij 😕 Ik heb wel een ander filmpje….wordt vervolgd. 😀

 12. Nou hij doet het bij mij in Firefox ook niet hoor. Ik kan ook niet vinden hoe ik een plugin (ofhoedatookgenoemdwordt) kan downloaden oid. Ik hou het gewoon bij IE 🙂

 13. Nou, heb ik even zwaar pech, ik heb alleen maar Safari en Firefox op mijn computer 🙁

  Flash, Javascript etc zijn ingeschakeld…

  tsja, ik heb dan ook geen windhoos he, dus mag ik gewoon weer niet kijken 🙁

  Ik zal Peg eens achter dr pc jagen als ik bij haar ben, dan ga ik wel via IE kijken (budprogramma :0 )

 14. Nou, heb ik even zwaar pech, ik heb alleen maar Safari en Firefox op mijn computer 🙁

  Flash, Javascript etc zijn ingeschakeld…

  tsja, ik heb dan ook geen windhoos he, dus mag ik gewoon weer niet kijken 🙁

  Ik zal Peg eens achter dr pc jagen als ik bij haar ben, dan ga ik wel via IE kijken (budprogramma :0 )

 15. Hoi Dinie,
  late reactie; ja … ze staan er bij ons allebei op.. maar als ik in Outlook een link aanklik… start automatisch Firefox op.. 🙁 en ik krijg dit niet uitgeschakeld… 🙁 🙁

 16. Hoi Dinie,
  late reactie; ja … ze staan er bij ons allebei op.. maar als ik in Outlook een link aanklik… start automatisch Firefox op.. 🙁 en ik krijg dit niet uitgeschakeld… 🙁 🙁

 17. Laura heeft inderdaad een leuke jurk aan in madurodam. Mooi en leuk gedaan allemaal, hoor ik had al een tijd niet gekeken. Groetjes!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.