Spalken gereviseerd en reci afgesteld

Toen ik de afspraak maakte met Kamer en van Zaanen wist ik nog niet dat Sabine vrij was die dag dus ze hoefde niet mee. De meiden hebben de hele middag bij opa en oma doorgebracht en ik heb de reciprocator alleen weggebracht. Gelukkig amar dat ze niet naar school was want ik had nooit op tijd thuis geweest. er was van alles tussen gekomen dus ik heb de tijd gedoo in het winkelcentrum vlakbij. Om kwart over drie werd ik gebeld dat het klaar was. Ik was er al om kwart over xc3xa9xc3xa9n!
De spalken hebben weer een nieuw binnenkantje en de reci staat behoorlijk wijd afgesteld. Ik hoop dat Sabnine er nog mee in de rolstoel past .
Ik ben ook wel heel blij dat Sabine deze twee dagen vrij had want ze heeft allebei de dagen uitgeslapen tot een uur of negen. En Laura ook . Dus moeders hier heeft ook wel ietsjes kunnen bijtanken. Hoewel ik zo weer in slaap zou vallen hoor
Morgenochtend mag ik mijn kleine nichtje weer even bezighouden terwijl oma aan het zwemmen is.
Dan komt oma Laura en Naomie ophalen en dan haal ik Sabine van school. Officieel moest ze rolstoeldansen maar (in overleg met de meester) ze mag nu naar het feestje van Amber.
Sabine verheugt zich er erg op.

10 gedachten over “Spalken gereviseerd en reci afgesteld

  1. Wat moest je lang wachten zeg op die reci πŸ˜• Was dat het winkelcentrum hier in de buurt? Dan had je wel een bakkie kunnen komen doen, rond die tijd waren we juist thuis voor een broodje πŸ˜€

  2. Wat moest je lang wachten zeg op die reci πŸ˜• Was dat het winkelcentrum hier in de buurt? Dan had je wel een bakkie kunnen komen doen, rond die tijd waren we juist thuis voor een broodje πŸ˜€

  3. nee dat was het wc in de buurt van geuzenveld. Kamer en v. Z zit op het Confusiusplein. Had wel gezellig geweest.
    wij moeten trouwens op 8 mei weer naar t VU. wie weet kunnen we een bakkie doen bij de mc bij schiphol πŸ˜‰ had je bijna nog gevraagd naar de vliegschema’s maar mijn schoonmoeder komt om twee uur ‘s nachts thuis dus dat mag een ander oplossen πŸ˜‰

  4. nee dat was het wc in de buurt van geuzenveld. Kamer en v. Z zit op het Confusiusplein. Had wel gezellig geweest.
    wij moeten trouwens op 8 mei weer naar t VU. wie weet kunnen we een bakkie doen bij de mc bij schiphol πŸ˜‰ had je bijna nog gevraagd naar de vliegschema’s maar mijn schoonmoeder komt om twee uur ‘s nachts thuis dus dat mag een ander oplossen πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.