Hieperdepiep en de rest van het weekend

Edwin begon zijn veertigste verjaardag dus erg vroeg. )hoewel hij daarna nog wel een uurtje of twee heeft geslapen hoor .
Die luxe had ik helaas niet met drie van die aandachtzuigende smurfjes .
Edwin werd erg verwend door zijn meiden. Twee schilderijen en een dubbeldvd van Kill Bill. En ik had woensdag nog snel kaartjes voor Sara Kroos besteld en die waren zowaar binnen ook. Hij was erg blij.
De rest van de dag hebben we van alles gedaan om het feest voor te bereiden. De meiden gingen om half 11 met oma mee dus wij hadden onze handen even vrij. Eerst de tap en de wijnen opgehaald bij de slijter. Lang leve de bus!
Daarna alles uit de kamer vandaan gehaald wat in de weg stond en we niet nodig hadden. Alle dingen voorgesneden en voorbereid wat alvast kon. Gelukkig dat we dat gedaan hadden want op de avond zelf kon ik nog net een beetje bij het aanrecht om de kaas e.d. op de bordjes te wurmen maar om de leverworst te snijden had ik xc3xa9cht geen ruimte meer. Het was gezellig druk. De menigte pakte zich (vreemd) opeen in de keuken. De woonkamer was na twaalven erg verlaten. maar ja stel je voor dat je zo ver moet lopen naar alle drank .
Het was heel gezellig al is het natuurlijk altijd zo dat je amper tijd hebt om met iedereen te praten.
Uiteindelijk lagen we om kwart over vier in bed. Het gros van de mensen was toch wel tussen xc3xa9xc3xa9n en twee vertrokken hoor.
Tja men wordt toch ouder, hxc3xa8?
Sabine mocht ook tot een uur of tien blijven en dan zou ze met oma mee naar huis gaan. Ze gingen om kwart over elf(!) weg. Sabine heeft genoten. Het is ook een echte feestgriet. Ze staat (gelukkig) graag in het middelpunt en had (zoals gewoonlijk) geen klagen over aandacht. Ze had wel tegen oma gezegd toen ze klaar waren met het hele ritueel van Sabine ‘s avonds; “oma, mag ik asjeblxc3xadeft liggen.” En ze is meteen in slaap gevallen.

We zijn erg verwend qua cadeaus. We voelden ons echt jarig, hahaha.
Op de avond ben ik vergeten (maar had toch geen tijd gehad) om foto’s te maken, maar hier een foto van de “buit”. Ongelofelijk niet! Dus alle gulle gevers van harte bedankt! Natuurlijk hebben we ook weer onze portie “pestcadeautjes” gekregen. Onder anderen een heel pakket met 40jarige- dingen, waarvan de piemelmeter toch wel zo goed als het hele huis door is geweest. Helaas heb ik geen uitslagen doorgkregen, hahaha . Ik werd ook nog speciaal verwend met een doosje “droplulletjes” en kreeg een verlengde schoenlepel omdat bukken echt niet meer gaat natuurlijk. Ook kregen we allebei een cadeaubon vergezelt van een “ouwe” sok.
Verde viel het me nog mee, bv geen antirimpelcreme gekregen, oh ja wel een rollatorrijbewijs. Maar ja ik had dan ook al stiekum geoefend met die van Sabine natuurlijk. We hebben ook erg genoten van het PLUSmagazine.

Gisteravond hadden we (traditioneel) nog een after-party. Het vat moest geleegd worden. Is niet helemxc3ยกxc3ยกl gelukt maar om nou een half vat weg te gooien is toch ook zonde. Het was erg gezellig. Vanmorgen sliepen de meiden gelukkig lekker uit (Laura om half 10!) Heerlijk. Arme Edwin moest helaas werken.
Zondag was ik om 11 uur al aan het schoonmaken, want we hadden ‘s middags nog twee kinderverjaardag te bezoeken.
Ik moet zeggen dat ik aardgi gevloerd was toen we om 7 uur weer thuiskwamen. En toch nog volgehouden op de afterparty tot xc3xa9xc3xa9n uur, wat zeg je me daarvan op mijn ouwe dag

7 gedachten over “Hieperdepiep en de rest van het weekend

 1. En, heeft Edwin de “rook”worst al aangebroken? Hij is overigens zo verpakt in de koelkast nog wel ruim een week te bewaren en in de vriezer wel een maand of drie. Je kan ‘m, met wat gaatjes erin, zo in de magnetron opwarmen, wel ff ‘t velletje eraf. ‘t was gezellig, de volgende verjaardag proberen we weer wat bij te kletsen, alhoewel, Ivor wordt dan veertig en Rianne 12, we weten nog niet precies wat we gaan doen…..fijne dag nog!

 2. Het klinkt als een hele leuke verjaardag. En ik kan me voorstellen dat je dan wel moe bent daarna, zeker als je al veertig bent haha.

  Groetjes,
  Marleen

 3. @Astrid- bij die rookwordt moest ik eerst even nadenken, maar ja Plasticall is ook uit de oertijd natuurlijk toen waren we nog jong en onstuimig, hahaha ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

  @ MArleen- ik ben gesloopt dat komt vast door die 4 in het jaar ๐Ÿ˜‰

 4. Hallo goede middag Neem je een schepje geluk
  Van gezondheid een flink stuk
  Voeg toe liefde en een lach
  Wordt het voor jou een… superdag!!

  Veel liefs van **els**..

 5. Dat was dus een geslaagd feest ๐Ÿ˜€ Fijn ook om je weer hier te zien, ik dacht dat je deze week wel zou willen rusten ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.