16 gedachten over “Prinsessenfeestje foto’s

 1. Wat een leuke foto’s. En wat een enig idee om die fotolijstjes te maken. Ik denk dat ik je idee pik voor volgend jaar (mag dat???)

  Groetjes,
  Marleen

 2. Hihi wat een leuke foto’s heb je daar bij elkaar! Leuk zo op die site…veel makkelijker he?
  Je kunt wel zien dat het een supergeslaagde dag was!

  Knuffies 😀

 3. Hai Dinie, je was vandaag bij mij op bezoek, en dan weet je al dat ik en nieuwsgierig persoontje ben 😉
  Heeft Sabine in Woerden gedanst, ze komt me zo bekend voor! Leuke kinderen heb je. Ik kom nog even terug om verder te lezen. Ik word een beetje knetter van die macarena 😉

 4. Nee ze danst in Amstelveen, en wij komen overal met haar 😉 en ze trekt vaak de aandacht met haar stralende persoonlijkheid 😉 Misschien een keer op de Supportbeurs? Daar hebben we ook een keer gedanst en wij komen trouwens ook in het VU! Dus je ziet legio mogelijkheden 😀
  En die Macaraena stopt idd automatisch maar als de pagina automatisch ververst begint ie weer opnieuw. En daar kan ik niks aan veranderen helaas (word zelf ook knetter 😉 ) Behalve in het archief zetten maar daar wacht ik nog heel even mee.

 5. Nee ze danst in Amstelveen, en wij komen overal met haar 😉 en ze trekt vaak de aandacht met haar stralende persoonlijkheid 😉 Misschien een keer op de Supportbeurs? Daar hebben we ook een keer gedanst en wij komen trouwens ook in het VU! Dus je ziet legio mogelijkheden 😀
  En die Macaraena stopt idd automatisch maar als de pagina automatisch ververst begint ie weer opnieuw. En daar kan ik niks aan veranderen helaas (word zelf ook knetter 😉 ) Behalve in het archief zetten maar daar wacht ik nog heel even mee.

 6. Wij hebben ook in amstelveen gedanst, ik heb even mijn foto’s nagekeken en ik heb toch echt foto’s van sabine en het meisje met de gekleurde dingetjes in het haar. Het was waarschijnlijk het afdansen in uithoorn.

 7. Haha, wat zal Jackie blij zijn dat de foto’s zxc3xb3 donker zijn 😀 Ik heb heel wat van onze dansers voorbij zien gaan, via de link. We vonden de uitvoering van de kinderen heel leuk om te zien, en daar had ik dus ook wel veel foto’s van. Ik zal het meeste gewist hebben, tis alweer een tijdje geleden. Het was wxc3xa9el gezellig 😀 Ik heb over het afdansen nog wel een log geschreven, staat onder sport en vakantie 😀 Ik wil je log niet vervuilen dus zet ik er geen link bij 😉

 8. Haha, wat zal Jackie blij zijn dat de foto’s zxc3xb3 donker zijn 😀 Ik heb heel wat van onze dansers voorbij zien gaan, via de link. We vonden de uitvoering van de kinderen heel leuk om te zien, en daar had ik dus ook wel veel foto’s van. Ik zal het meeste gewist hebben, tis alweer een tijdje geleden. Het was wxc3xa9el gezellig 😀 Ik heb over het afdansen nog wel een log geschreven, staat onder sport en vakantie 😀 Ik wil je log niet vervuilen dus zet ik er geen link bij 😉

 9. Nou, daar ben ik blij mee 🙁 Schrikken wah, ik sta inderdaad op diverse foto’s. Gelukkig veraf en niet erg herkenbaar. Mijn hoofd maakt al vanzelf dat de foto mislukt hahahaha….

  Zijn overigens leuke foto’s bij van de kindergroep. Doen jullie nog steeds aan rolstoeldansen?

  Wij dansen tegenwoordig in het buurthuis. Ik ben al bijna alle dansen weer vergeten. Komt omdat we maar eens in de twee weken les krijgen 🙁 Mijn memorystick, is telkerns leeg hahaha. daarom onthoud ik die dansen nooit 😉

 10. Nou, daar ben ik blij mee 🙁 Schrikken wah, ik sta inderdaad op diverse foto’s. Gelukkig veraf en niet erg herkenbaar. Mijn hoofd maakt al vanzelf dat de foto mislukt hahahaha….

  Zijn overigens leuke foto’s bij van de kindergroep. Doen jullie nog steeds aan rolstoeldansen?

  Wij dansen tegenwoordig in het buurthuis. Ik ben al bijna alle dansen weer vergeten. Komt omdat we maar eens in de twee weken les krijgen 🙁 Mijn memorystick, is telkerns leeg hahaha. daarom onthoud ik die dansen nooit 😉

 11. Dat valt toch allemaal best mee 😉
  Nou ja tenminste maak ik nog iemand blij met die te donkere foto’s, hahaha 😉
  Sabine is 25 januarii weer begonnen. In september waren er niet genoeg kinderen en nu ook nog maar 6, waarvan 2 broertje en zusje van een rolstoeldansertje zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.