10 gedachten over “Hahaha

 1. Haha ik heb het ook gezien en ik vind ze heerlijk om naar te kijken en ik moet zeggen dat sara een van mijn favorieten si. Prachtig als je dit kan.
  En het mooiste vind ik altijd als ze zelf ook de slappe lach krijgen πŸ˜›

  groetjes sandra

 2. Haha ik heb het ook gezien en ik vind ze heerlijk om naar te kijken en ik moet zeggen dat sara een van mijn favorieten si. Prachtig als je dit kan.
  En het mooiste vind ik altijd als ze zelf ook de slappe lach krijgen πŸ˜›

  groetjes sandra

 3. Rianne en ik kijken er ook zo graag naar, dat heerlijke “droogkloterige”. Heb bij de show van Arie en Sylverster vorig jaar, 200%, geen tranen met tuiten gelachen, maar bijna in mijn broek gepiest. Ja, vooral dat improviseren, heeeeel knap.

 4. Rianne en ik kijken er ook zo graag naar, dat heerlijke “droogkloterige”. Heb bij de show van Arie en Sylverster vorig jaar, 200%, geen tranen met tuiten gelachen, maar bijna in mijn broek gepiest. Ja, vooral dat improviseren, heeeeel knap.

 5. @Astrid (N) jaaaaaa wij zijn ook naar die show geweest. Je kon mij weer opvegen.
  Had ik ook bij Eric van Sauers, ik blxc3xa9xc3xa9f erin. Ik bleef ook steeds nalachen als ik weer aan bepaalde grappen dacht.
  Laatst was ook Guido Weijers op tv, met de show waar wij heen waren geweest en er was 1 verhaal waar ik de hele tijd om bleef gieren. Ik stikte zowat terwijl ik hem toch al een keer eerder had gehoord. (jajaja Edwin zou zeggen, “snap je hem nu?”) 8) πŸ˜€
  Er is niks lekkerder dan heerlijk lachen tot je er bij neervalt.
  πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.