Toch thuis

We hadden eigenlijk vandaag een familiedineetje, maar dat ging op het laatste moment niet door omdat mijn (stief)oom last kreeg van (wat later bleek) hartritmestoornissen. Hij ligt nu ter observatie een nachtje in het ziekenhuis.
Dus onverwacht zitten we nu met een vrije avond. Op zich vind ik het ook wel lekker (ondanks dat de reden natuurlijk wel heel naar is). We hadden allebei weinig puf vandaag. Vanmorgen hebben we tompoezen bij PC en N gebracht want niemand gisteravond wilde wat bij de koffie. Dus we hadden wel aardig wat over. Sabine bleef bij Nora spelen. Ik ben in de tussentijd met oma Alie (mijn schoonmoeder) een nieuwe bril wezen uitzoeken. Ze heeft nu wel twee hele coole nieuwe brillen in het vooruitzicht.
Edwin zit nu met Sabine naar de “Neverending Story” te kijken. Jammer genoeg was er geen nederlandse audioversie van, dus hij zit de hele tijd oor haar te vertalen. Al kan ze al wel een tijdje in het engels tellen.
Laura ligt al lekker te slapen en ik zit een beetje te knikkebollen hier. VAnmiddag heb ik de uitnodigingen gemaakt voor ons feest op 4 februari. Dan wordt Edwin 40 en we vieren dan ons beider verjaardag voor iedereen. Ik heb dus onze koppen door de jaren heen op twee foto’s gezet, laten afdrukken en daar tussen twee velletjes met de uitnodigingstekst. Ik heb heerlijk zitten knippen, perforeren en touwtjes geregen vandaag. Totaal 57 kaartjes, ach…!
Weet nu al dat er aardig wat niet komen. Sommigen zijn op vakantie of weekendjes weg. Jammer hoor. Dit is ons eerste feest in 5 jaar en het eerste in dit huis. We waren van plan om een open huis te geven asl het huis af was, maar ach….het is nog steedsa niet klaar. Dan maar het heugelijke feit van onze tweede jeugd vieren, toch?

3 gedachten over “Toch thuis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.