Mijn bende….

…zo zie je eens waarom ik af en toe mijn huisgeno(o)t(en) tot wanhoop breng .Ik leer het nooit af, maak altijd een bende overal van. Maar de kaartjes zitten nu in de enveloppen en na de dubbelcheck kunnen ze op de bus… Let’s party dudes .

11 gedachten over “Mijn bende….

 1. ojeetje, ik heb geloof ik wat gemist….
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!!!! Ik zat wat te googlen om een beetje mijn favorieten terug te zoeken en zag bij pukkiemukkie iets over kunst en ik zie nu dus pas dat je jarig was 😕 sorry… Die k-computer ook van mij, die is nog steeds stuk.
  Dat feestje van je, is dat voor 40+ 😀 😀
  Gaan jullie bingo-en 😀 😀 😀

 2. Gelukkig zitten de kaartjes in de enveloppen en kun je ze op de brievenbus doen. Ik hoop voor jullie tweetjes dat het een knalfeest wordt ook al ben je bang dat er een heleboel niet kunnen komen. Fijne week alvast Dinie en liefs van Anita en haar kanjertjes

 3. Hahaha ik ben niet zo bang hoor. Het wordt nog druk genoeg.
  Als er van de 100 20 niet komen heb je evengoed nog een leuk koppeltje 😉 En ik denk dat er ook een aantal alleen komt (ander past thuis op) dus misschien een man of 60. Ook gezellig toch? 8)

 4. Of het niks is hhahaha, mijn huis zou propvol zijn met 60 man! Dat zou bij mij niet meer gezellig zijn, tenzij het zomer is dan kunnen ze in de tuin 😀 Goed idee trouwens, ik ben in maart jarig, dan is het vaak al minder koud, vaak he 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.