Oud en nieuw, taart en sterretjes

Weet zo even niet meer waar ik beginnen moet.
Beetje chronologisch maar, hahaha.

De ziekenboeg is weer hersteld, al zijn er wat (stinkende) naweexc3xabn.;)

Begin maar bij oudejaarsdag. Donderdag was ik bij de bakker en toen bleek dat ze maandag gesloten zouden zijn. Ik was helemaal ontgoocheld en zag mijn geest al dwalen; weer taarten maken voor een mannetje of 50/60, slik. Toen hoorde ik dat marsepeinen/crxc3xa8metaart wel een paar dagen goed bleef (xc3xa9n smakelijk) dus ik was gered. Zaterdag konden we hem ophalen.

Eerst nog bij Carla (zus van Edwin) op verjaarsvisite geweest en toen de taart opgehaald. ‘s Avonds hebben we het nieuwe jaar ingeluid bij Paulien, Cyril en Nora. HEt was gezellig en zo 2006. Sabine hadden we om half twaalf wakker gemaakt en Laura sliep heerlijk door. Om twee uur lagen we weer thuis in ons eigen bed allemaal.

Een gedachte over “Oud en nieuw, taart en sterretjes

  1. O jee… we hebben een ‘aan-huis’-breng-bakker” die toevallig ook op 2 januari jarig is! Hij wou wel verse taart brengen en daar was ik heeeeeel blij om! Ook ik heb wel eens staan zwoegen op nieuwjaarsdag om lekker taart voor veel mensen te maken.. Pfoeh!
    Wat een idee dan zon marsepein-taart! Nog nooit van gehoord maar zeer zeker een aanrader!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.