Ziekenboegje

Zo we zijn geveld. De hele familie behalve onze grote prinses. Hoewel ze wel wat last heeft van diarree voelt ze zich de koning te rijk want ze mag de hele dag heel rustig spelen, tekenen en films kijken op de tv. Ik had echt geen fut om met haar op sjouw te gaan.
Laura heeft dinsdagnacht nog aardig gespuugd maar ‘s morgens was dat over. Toen heb ik het van haar overgenomen en Edwin kwam ook heel beroerd uit zijn werk vandaan. Ik was vandaag nog erg slap maar het begint nu weer een beetje bij te komen. Laura is nog wat pieperig.
Ga vanavond weer vroeg mijn mandje in! Dus weblogland moet het nog even zonder mij doen vandaag!

6 gedachten over “Ziekenboegje

  1. He meid, wat een ellende met die griep, :?hoop dat jullie snel weer een beetje bijkomen. Een beetje aansterken voor je 40ste verjaardag volgende week! Yippieieieieieieieie!:D 😀

  2. ja met die opmerkingen moet je jezelf wel deleten 😉 , who the hell are you? moet wel bekend zijn!!!! met mijn verjaardag in je hoofd hahaha 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.