Verjaardag Sabine

Nou maar even snel een foto plaatsen met de jarig koninklijke hoogheid.
Want Laura blijft spugen. Zo zielig want zo is ze weer heel vrolijk xc3xa9n dorstig en dan mag ze steds maar een klein slokje van mij en iedere keer komt het er met golven weer uit net als ze lekker ligt te slapen. Zodra ze huilt moeten we er als de kippen bij zijn want anders ligt haar hele bed onder de limonade. En ze wil zo graag drinken ons arme meisje

Hier onze prinses met haar majesteitelijke vriendinnetje. Ze vond het heel leuk dat Amber er bijna de hele dag bij was. VAndaag kwam Fenna nog even langs om haar te feliciteren maar die hebben we niet op de foto want ik was de bijna de hele tijd bezig met ons omkleden, dweilen en Laura troosten. Toch was het erg gezellig!

Ik hoop dat Laura morgen weer een beetje beter is. Niks ergers dan misselijk te zijn (zelfs met een goede reden )

9 gedachten over “Verjaardag Sabine

 1. Ohhh, Sabine wat zie je er prachtig uit. Dat roze staat je echt geweldig, helemaal jouw kleur. De prinsen waren vast niet van je af te slaan op je verjaardag (en op alle andere dagen ook niet, denk ik).

  groetjes, Bianca en Luke

 2. Laura, heel veel beterschap gewenst. Op de foto ben je nog leuk bezig met een kleurplaat, maar zo te lezen zit dat er even niet meer in. Hopelijk knap je snel weer op.

  Groetjes, Bianca en Luke

 3. Dat zal me een dweilen zijn geweest met alles wat ze eergisteren wist wegtewerken, fijn om die smarties weer terug te zien zeker, brrrr. Mijn neefje had het tweede kerstdag, maar was de volgende dag weer kiplekker en dat hoor ik van meer mensen, xc3xa9xc3xa9n dag misselijk en de volgende dag gewoon weer oliebollen. ‘t was inderdaad erg gezellig maandagavond, de meiden hadden het ook erg leuk gehad, vooal het samen zingen met Sabine op K3 vond Iris erg leuk. Ik hoop dat Laura vandaag weer wat opknapt, fijne dag nog!

 4. Hoi Sabine,
  Ik lees dat je een errug leuke verjaardag hebt gehad en dat hoort zo 😉 . Lekker verwend worden en veel kadootjes… Maar als koninklijke hoogheid ben je wel wat gewend natuurlijk 😀
  Een goed 7e jaar meis!
  gr, Andere Astrid

 5. Hoi Sabine,
  Ik lees dat je een errug leuke verjaardag hebt gehad en dat hoort zo 😉 . Lekker verwend worden en veel kadootjes… Maar als koninklijke hoogheid ben je wel wat gewend natuurlijk 😀
  Een goed 7e jaar meis!
  gr, Andere Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.