Gelukkig Nieuwjaar

Allereerst iedereen een heel gelukkig 2006 met vele hoogtepunten en liefde, geluk en gezondheid.

Of mijn internetverbinding heeft slechte voornemens of iedereen is geluk aan het wensen op web-log.nl want het gaat met horten en stoten.

Dus hopelijk komt dit bericht goed aan (zal voor de zekerheid maar de tekst kopixc3xabren )

Nou hij doet wel meer rare dingen zie ik kan niet meer selecteren met mijn muis en moet alle []tags met de hand doen

had dus gelijk want de preview deed het wel maar het opslaan ging dus mis word hier niet blij van zeg!

Deze had ik om 11 uur getypt en nu kan ik er weer bij lag was aan onze verbinding.

Laura heeft de halve dag gespuugd en ligt nu (af en toe nog flink spugend op de bank. Arme grietje. Ze kijken nu samen een filmpje. De prinsessenverjaardag was super. Ze heeft koninklijk genoten;)
Samenvatting mxc3xa9t foto’s volgt in volgend logje, zal wel vanavond laat worden!

5 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar

 1. Hey die Diny!!!!!
  Ik ben zomaar wat aan het surfen, en kom deze belachelijk uitgebreide log van jou tegen, een oud-collega van long-time-ago, hardstikke leuk!! Ik hoop dat alles goed met je is, nou, dikke knuffel, een kus, en vooral de topgroetjes van Marleen en Mij (Jeroen) die vandaag ons gezamenlijk 12,5 jubileum vierden 🙂

  😀

  Jeroen Radersma

 2. hee jeroen, ik denk al gelukkig nieuwjaar wie reageert daar nou nog op. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Dus jullie zijn nog steeds een hecht koppel, leuk om te horen 😛 . Enne, zxc3xb3 lang is het nou toch ook weer niet geleden. Ik werk er pas (bijna) 4 jaar niet meer. Jullie nog steeds vastgeroest bij de Fetim?
  Ik realiseer me ineens dat je deze reactie vast niet meer ziet. En mocht het wel zo zijn, groetjes aan Marleen (hopelijk heeft ze niet al te wilde plannen met de viering 😉 .

 3. 😀 Ik zie meer dan je denkt hoor, en vastroesten is er niet bij; als je de plek hebt die je altijd wilde en er zijn geen melodietjes meer over om fluitend naar je werk te gaan; woelige tijden, uitdagingen zat, en Marleen zit je nu ook te stalken 😛 De plannen voor ons jubileum hebben zich beperkt tot een paar doosjes negerzoenen en het verplichte bakkie leut bij de directeur…..gelukkig maar.

  Wat moet jij een werk hebben om dit allemaal bij te houden 🙂

  Knuffel2, en tot horens!

  Jeroen.

 4. Ach en qua werk, ik doe er veel aan maar een hoop is toch al een echte routine geworden dus het lijkt meer tijd te vreten dan het in werkelijkheid doet. Wat niet wil zeggen dat ik niet zwaar verslaafd ben 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gelukkig Nieuwjaar

Allereerst iedereen een heel gelukkig 2006 met vele hoogtepunten en liefde, geluk en gezondheid.

Of mijn internetverbinding heeft slechte voornemens of iedereen is geluk aan het wensen op web-log.nl want het gaat met horten en stoten.

Dus hopelijk komt dit bericht goed aan (zal voor de zekerheid maar de tekst kopixc3xabren )

Nou hij doet wel meer rare dingen zie ik kan niet meer selecteren met mijn muis en moet alle []tags met de hand doen

had dus gelijk want de preview deed het wel maar het opslaan ging dus mis word hier niet blij van zeg!

Deze had ik om 11 uur getypt en nu kan ik er weer bij lag was aan onze verbinding.

Laura heeft de halve dag gespuugd en ligt nu (af en toe nog flink spugend op de bank. Arme grietje. Ze kijken nu samen een filmpje. De prinsessenverjaardag was super. Ze heeft koninklijk genoten;)
Samenvatting mxc3xa9t foto’s volgt in volgend logje, zal wel vanavond laat worden!

5 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar

 1. Hey die Diny!!!!!
  Ik ben zomaar wat aan het surfen, en kom deze belachelijk uitgebreide log van jou tegen, een oud-collega van long-time-ago, hardstikke leuk!! Ik hoop dat alles goed met je is, nou, dikke knuffel, een kus, en vooral de topgroetjes van Marleen en Mij (Jeroen) die vandaag ons gezamenlijk 12,5 jubileum vierden 🙂

  😀

  Jeroen Radersma

 2. hee jeroen, ik denk al gelukkig nieuwjaar wie reageert daar nou nog op. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Dus jullie zijn nog steeds een hecht koppel, leuk om te horen 😛 . Enne, zxc3xb3 lang is het nou toch ook weer niet geleden. Ik werk er pas (bijna) 4 jaar niet meer. Jullie nog steeds vastgeroest bij de Fetim?
  Ik realiseer me ineens dat je deze reactie vast niet meer ziet. En mocht het wel zo zijn, groetjes aan Marleen (hopelijk heeft ze niet al te wilde plannen met de viering 😉 .

 3. 😀 Ik zie meer dan je denkt hoor, en vastroesten is er niet bij; als je de plek hebt die je altijd wilde en er zijn geen melodietjes meer over om fluitend naar je werk te gaan; woelige tijden, uitdagingen zat, en Marleen zit je nu ook te stalken 😛 De plannen voor ons jubileum hebben zich beperkt tot een paar doosjes negerzoenen en het verplichte bakkie leut bij de directeur…..gelukkig maar.

  Wat moet jij een werk hebben om dit allemaal bij te houden 🙂

  Knuffel2, en tot horens!

  Jeroen.

 4. Ach en qua werk, ik doe er veel aan maar een hoop is toch al een echte routine geworden dus het lijkt meer tijd te vreten dan het in werkelijkheid doet. Wat niet wil zeggen dat ik niet zwaar verslaafd ben 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.