Laura

Lekker schuimen

Vanmorgen vroeg bracht ik Sabine de bus in en zwaaide haar uit. In de veronderstelling dat Laura heel zoet in mijn bed naar de Teletubbies lag te kijken liep ik naar boven. Daar betrapte ik haar met de fles Zwitsal schuimbad in de hand. Ze had intussen al de halve badkamervloer volgeknepen.
Wat een bende en wat zal mijn ex-buuv Sandra een leedvermaak hebben. Ik heb ooit eens vreslijk gelachen om het verhaal van haar tweelingzoon en -dochter die een grootverpakking babyshampoo hadden leeggeknepen op zolder. Wat een lol, ik kwam niet meer bij. Vanmorgen tijdens het schoondweilen zweefde ik tussen humor en wanhoop. De humor overwon en ik heb even heerlijk gelachen. Nog geen twee minuten later lag ik bijna languit in de slaapkamer. Madammetje had ook daar een spoor achtergelaten. Toen hoefde ik even niet meer zo te lachen. Achteraf zag ik de humor (gelukkig) weer in. Ben benieuwd of ik morgen ook nog lach als de handdoeken de wasmachine uitschuimen. Of zal ik ze van te voren toch maar beter uitspoelen
Dus Joost en Lisa, jullie hebben een waardig opvolgertje!!!

7 gedachten over “Lekker schuimen

  1. Hoi Dinie,
    Ik wou je bedanken voor je reactie op onze log, maar ik moet zeggen.. ik kan me je wanhoop ook een beetje voorstellen.. zeep opdweilen.. is Lastig… Maar dat je de humor er van in ziet; dat kan ik me nog meer voorstellen, want het is wel grappig… Alhoewel.. ik het vast grappiger vind van andere kinderen dan dat van mn eigen… πŸ˜€ Daar denk ik nog even over na…..
    Gr, Astrid

  2. hahaha wat een lol πŸ˜€ , wat is het toch een klein dondertje, die laura, maar ik zal niet te veel lachen want ik weet nog niet wat mij te wachten staat, het is tenslotte wel familie πŸ˜› πŸ˜‰

  3. hahaha wat een lol πŸ˜€ , wat is het toch een klein dondertje, die laura, maar ik zal niet te veel lachen want ik weet nog niet wat mij te wachten staat, het is tenslotte wel familie πŸ˜› πŸ˜‰

  4. Humor!!!!!!!!! Maar ik kan me ook je wanhoop voorstellen. Kayleigh heeft een keer een hele pot Luuf (soort Vicks bij verkoudheid) leeg gesmeerd over haarzelf en haar pluche (!) beesten. Ze is toen even een paar maanden niet verkouden geworden haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.