Van alles wat

Lekkage

Grrrrrrr Bah#%^@&%$@*^#(%O^_(_&
Ik baal echt nu

We hebben lekkage. En waar? Precies op de plek waaronder ik alles moet doen aan de prinsessenjurk. Het lekt uit de lamp boven de tafel waarop ik de stof moet knippen en waarop de naaimachine staat. Nu is het wel weer even minder druppelig maar ja. Straks komt (hoop ik) Rob langs en dan is het (hoop ik) zo weer verholpen. Maar goed ik had de hele dag gepland voor het maken van de jurk. ##$%#%#I*%&)^*^*))&)++)&^$#$%@*%^&. Daar rust een vloek op

EDIT: Dit is echt erg. Rob komt langs, loopt de tuin in om de ladder te pakken en ziet gelijk wat de oorzaak is. De schilders hebben de dakpannen waarin ze hebben gestaan niet teruggeplaatst een een stuk folie stukgetrapt. Het lekt nu niet meer gelukkig. Stoelen waren/zijn zeiknat en de tafel kan ook niet al te goed tegen water maar het lijkt allemaal mee te vallen!
Heb de jurk geknipt en ga hem zo in elkaar zetten!

3 gedachten over “Lekkage

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.