Gelukt!!

Wat ben ik daar blij om. Ik had bij voorbaat al aan Sabine beloofd dat ik voor haar verjaardag een prachtige roze prinsessenjurk voor haar ging maken. Ik dacht ook echt dat dat geen probleem zou worden. Gisteren kwam ik bij onze plaatstelijke stoffenwinkel. Op zijn zachtst gezegd was de keuze erg beperkt en zelfs in een andere kleur had ik er een hard hoofd in. Uit school gekomen heb ik met Sabine gepraat dat het misschioen wel niet zou lukken in het roze. Gelukkig is het een meegaand meisje en was blauw als tweede en wit als derde keus toch nog een optie. Pfffff.
Maar toch vond ik het niet leuk dat ze niet haar grootste wens zou krijgen als kleur. Vanmorgen eerst lekker gezwommen en daarna ben ik samen met Hannie naar Alkmaar gereden. Wat een opluchting al toen we binnenkwamen. De organza straalde ons tegoemoet in wel drie verschillende roze kleuren. Even alles goed bekeken en toen waren we klaar. In xc3xa9xc3xa9n van de laatste fourniteurenwinkeltjes van de omgeving hebben we nog zwanendons en “diamanten”, om de rok te draperen, gekocht. Ze vond het geweldig en wilde alles al aan. Ze was een beetje teleurgesteld dat het misschien wel een paar dagen kon duren dat de jurk helemaal af was. Ik ga dan ook zo meteen vast aan de slag en hoop hem morgenavond af te hebben.
Het is echt een hele tijd geleden dat ik iets heb gemaakt. De naai- en lockmachine zullen dan ook aardig onder het stof zitten . Ik kan me zelf niet heugen dat ik iets voor Laura heb genaaid. Gebreid heb ik wel een aantal dingen maar genaaid? Voor Sabine heb ik veel gemaakt maar het laatste “pronkstuk” zou ik even niet meer weten.
Dus weblogland moet me even een paar uurtjes missen de komende dagen .

2 gedachten over “Gelukt!!

  1. Een hele leuke blog!Lekker uitgebreid.
    Leuke fotos van de kinderen Sabine lijkt veel op jou Dinie.Wat zullen je ouders trots zijn op hun drie kleindochters. We zullen regelmatig op je log kijken.
    Groetjes Corrie & Jan

  2. Een hele leuke blog!Lekker uitgebreid.
    Leuke fotos van de kinderen Sabine lijkt veel op jou Dinie.Wat zullen je ouders trots zijn op hun drie kleindochters. We zullen regelmatig op je log kijken.
    Groetjes Corrie & Jan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.