Schilders en een ziek kipje..

Gisteren en vandaag is ons hele huis rondom in de verf gezet buiten. En de binnendeur van de keuken naar de garage dan ook. Het was lekker fris in huis want de voordeur heeft de hele dag open gestaan. Ik heb met Laura vnl boven gebivakkeerd want ze wilde steeds even slapen. Hazeslaapjes van een minuutje of 10 in mijn bed. Ze heeft een akelig hoestje hoor, net een klein zeehondje. Vanmiddag werd er een kerstkaartje bezorgd door de buurvrouw en Laura had hem blijkbaar aangepakt. Ik was aan het bellen en volgde haar naar de gang en voordat ik het kon verhinderen had ze de deur met een klap dichtgegooid. Oeps, lichte verf op een donker kozijn .
Toen we zaten te eten zat Laura te mekkeren en ik liet haar maar even lekker rondbanjeren. Dom, dom, dom. Voordat ik het in de gaten had duwde ze met beide handen de deur naar de garage dicht. Daar staan nu twee prachtige handafdrukjes op. Jippie
Ze ligt nu erg onrustig te slapen. Ik hoop niet dat ze echt ziek wordt. Ze ruikt wel ziekig (een beetje zoetig weexc3xafg luchtje.
Morgen kunnen we een kwartiertje uitslapen want Willem, de chauffeur van Sabine, belde net dat hij later komt. Yes, ze kan nu tot half 7 in bed blijven liggen. Dat kwartiertje extra kan ze goed gebruiken hoor na haar zwemavond. Ze is dan nooit uit bed te branden. Het is ook na half 9 voor ze er echt in ligt. Lekker dus….en mama mag ook nog ff blijven liggen (als die kleien smurf tenminste meewerkt)
Voor de sier, hier onze boom

2 gedachten over “Schilders en een ziek kipje..

  1. Welkom op de zeehondencreche….hoe vaak ik dat al geschreven heb. Maar je omschrijft het precies op dezelfde manier 😀

    Ik hoop dat het niet doorzet, en toch…dan wens ik jullie heel veel beterschap.

    Groetjes,
    Marleen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.