Mooi kerstmeisje

Bij het uitzoeken van de foto’s van 2002 voor de site stuit ik op deze. Ik vond het toen zo jammer dat ik de kerstkaarten al geschreven had dat ik ze bijna had weggegooid ern hiervan de kaart gemaakt. Ik heb volstaan met een stickertje achterop de enveloppe toen!

9 gedachten over “Mooi kerstmeisje

  1. Ben benieuwd naar jullie kerstkaart….dit is inderdaad een plaatje! Ik heb de kerstcreatie op school weer gebruikt voor een foto van de meiden, nu nog een kerstkaart ervan maken…word vervolgd!

  2. Ben benieuwd naar jullie kerstkaart….dit is inderdaad een plaatje! Ik heb de kerstcreatie op school weer gebruikt voor een foto van de meiden, nu nog een kerstkaart ervan maken…word vervolgd!

  3. Dit is idd een mooi kerstmeisje. Jammer dat je toen de kaarten al verstuurd had. Maar volgens mij gebeurd dat eigenlijk altijd, zoiets. Ik heb me in ieder geval door jouw kerstkaart van dit jaar laten inspireren.

    Groetjes,
    Marleen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.