Tijd geleden…

….dat we de “Teletubbieduinen” onveilig hebben gemaakt. De laatste keer dat we er waren waren we naarstig op zoek naar “plofpaddestoelen” die er toen helaas nog niet waren door het zomerse weer van oktober. Maar nu waren ze waarschijnlijk al weer weg want het was troosteloos. Geen plofpaddestoel gevonden en vorig jaar stikte het er gewoon van. Er waten wel wat ieniemieniepaddelstoeltjes en ook erg mooi hoor, maar Sabine was erg teleurgesteld dat ze geen paddestoelen kon laten ploffen deze keer.
Vanmorgen om half 11 hebben we onze meiden weer opgepikt bij opa en oma waar ze hadden gelogeerd. Wij hadden (weer eens) een feestje. Joke en Peter waren de 4e 12 en een half jaar getrouwd en gaven een klein (eet)feestje. Het was erg gezellig hoor. We gingen om een uur of 1 naar huis want Edwin had het een beetje gehad. Hij had de hele dag weer geklust samen met ome Jos. De liftschacht is half geschilderd nu en hij heeft een radioator in de (vh)garage gemonteerd. Hard gewerkt dus weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.