Klaar…..

De uitnodiging van Sabine is ook klaar om mee gestuurd te worden met de kerstkaarten.
Ik ben lekker op tijd dit jaar. En kruidvat werkt ook mee. Ik ging een pakje kaarten (met foto) ophalen die ik een week eerder had besteld, maar die waren er nog niet (?). Alleen de foto’s (lees kerstkaarten) waren er wel al. En die had ik woensdagavond pas opgestuurd (!) en vrijdag dus al klaar en wel in de winkel om 10 uur. Ongelofelijk.
Ik moet de uitnodigingen nog wel printen maar dan kan alles weg.

En dan ga ik heerlijk slapen. Ik had Sabine beloofd dat we morgen de kerstboom gaan opzetten. Niet echt een hobby van me, voornamelijk de lichtjes dan. Daar wordt ik helemaal knetter van;) . Nou ja het staat altijd wel gezellig.

2 gedachten over “Klaar…..

  1. dus jullie beginnen na de kerstdagen weer met verjaardagen hahaah wel een hele leuke uitnodiging zeg
    hier staat de kerstboom al maar ook de lampjes werken mij op de zenuwen das een rotwerkje

  2. Dat kan alleen maar een supercelebratie worden! šŸ˜€ Leuk gedaan weer hoor! Hopelijk zijn ze dat pakje kaarten niet kwijt bij het kruidvat, wel lekker dat die andere zo snel klaar waren! Ik ga zo direct weer verder met lampjes ontrafelen šŸ˜• šŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.