Even snel….

…want oma Duck hier heeft een “zwaar weekend” gehad. Gisteren heb ik met voor het eerst sinds 8 jaar in het Bakkumeroorloggewoel gestort (kermis in Bakkum).
En ik moet zeggen het was weer erg gezellig. We hebben heerlijk gefeest en natuurlijk helaas te veel bier achterovergeslagen, vanmorgen had ik erge spijt, maar ik ben gelijk met Laura op Tuk gegaan en nu ben ik er wel weer! Ga wel zo slapen want morgen moeet ik weer fria en fruitig aan de bak bij de”Sportdag op Heliomare.

Nog even een compilatie over de “belangrijke” happenings in huize Steeman afgelopen tijd.
Edwin heeft zich rotgewerkt en heeft dit weekend de laatste hand gelegd aan de tuin.
Ik heb het “tuinalbum” al weer aangevuld.
Ook heeft hij vorig weekend nog even een zoldertje op de voorzolder gecrexc3xaberd. Sabine heeft het al gebombardeerd tot hun geheime plekje. Weer wat dozen die we van de zolderkamer af kunnen halen. Lekker hoor!
Vrijdag kwamen Ben, Hilde en Robin bij ons eten. Robin en Sabine hebben samen hun eigen pizza gemaakt.

Vorig weekend gingen we voor het eerst met onze bus naar de “Teletubbieduinen”. En daar was een klein probleempje. We hebben hem maar aan de inrit geparkeerd .
Wel kwamen we daardoor langs kastanjebomen waar nog niet alles geplunderd was
Qua materiaal op de grond is de herfst wel begonnen; maar qua temperatuur?? Heerlijk wat een lange nazomer.

4 gedachten over “Even snel….

  1. een hoop dingen gedaan dus zo te lezen en ik ken het euvel met een bus..wij hadden een h100 bus van hyundai voorzien van een hoge imperiaal om ladders mee te kunnen vervoeren en dan konden we dus de parkeergarage mooi niet in
    we hebben nu een fiat cinquecento das ideaal in een garage alleen is de kofferbak wel errug klein 😉

  2. Ja heerlijk he dat nazomeren, vooral wanneer je met de tuin bezig bent, dus zijn ook wij, of beter gezegt Ivor, met de tuin begonnen, het zware sloopwerk. We zitten vol met ideetjes, nu nog uitvoeren. Veel plezier morgen met de sportdag, geniet nog even van het mooie weer. Liefs As.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.