Sabine

Sabine topsportdag

Nou ik neem een hele grote hoed af voor die grote meid van me. Vandaag was er sportdag op school (foto’s volgen in de volgende log, morgen) en toen we thuiskwamen hebben we samen op de fiets (Sabine op haar eigen fiets wel te verstaan) Laura opgehaald.
Daarna ging ik eten maken en heeft Sabine nog met Sven en Lars buiten gespeeld, zij op de tractor en Sabine nog steeds fietsend!!!
Om kwart over 6 vertrokken we richting zwembad. Alwaar zij aan haar oma’s en aan ons haar beste zwemkunsten weer heeft getoond. Ze zwemt nu flinke banen los op haar buik en rug. Gaat koppie onder tot haar benen de grond raken en ze zwemt tussen de benen door van de juf onder water. Ze heeft weer een flinke pluim verdiend. Wat een kanjertje (foto’s en ook flimpje verschijnen morgen)
Ik ga weer vroeg in mijn mandje.

2 gedachten over “Sabine topsportdag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.