Van alles wat

raar

ik heb een paar dagen geen enkele web-log kunnen bereiken incl die van onszelf. En het gekke is sommige andere websites wel en ook kon ik email ontvangen. Ik begrijp er geen donder van. Hopelijk doet ie vanavond nog wat ik wil want het feestje van Laura was leuk!

9 gedachten over “raar

  1. Heeft dat soms met je beveiligingsinstellingen te maken? Heb je die aangepast? Of Edwin misschien, omdat je teveel zit te loggen 😀 😀 😀 😀 Ben wel nieuwsgierig naar het feestje van Laura!

  2. sdjkgnWT’PVT222#$#$%%%^^^^&$$^^$(*(%, IK HEB NIKS ANDERS TE ZEGGEN, IK HEB VERD##$$@#@@RIE VANAF 8 UUR ZITTEN KL((&^%$$#EN EN NU DOET IE HET EVEN MAAR VOOR HOE LANG. IK VIND DIT ZO ZONDE VAN MIJN TIJD. GEEN IDEE IK HEB 150 INSTELLINGEN VERTANDERD EN WEER TERUG MISSCHIEN DE UPDATES VAN NORTON. Zo nu stop ik met schreeuwen, hahaha. Ik had al door dat de rest er wel op kon komen want ik kreeg wel de reacties door via de mail. Ik heb wel weer ontdekt dat ik weer mail moet versturen via Wanadoo terwijl ik een versateladslaansluiting heb????##@#^&**(
    😕 ik heb nog geen tijg gehad voor een bewerking maar ik zal 1 foto plaatsen. Ze was zo vrolijk en echt jarig gisteren 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.