Dinie

Ha!

Nee niet te geloven, ik ga gauw mijn voorgeschreven logjes dumpen…… voor hij het weer laat afweten.

quote:
Nou ja bij gebrek aan online materiaal zal ik maar wat voorwerk verrichten zodat ik zodra ik weer op web-log terecht kan niet een echte inhaalslag hoef te maken.Het is nu 21 september (oh de herfst is dus ook begonnen) en ik zit nu dus al 6 dagen met gedeeltelijk niet werkend internet.Op mededelingen bij Versatel stond iets vaags te lezen over niet werkende adsl, maar gisteren was dat ineens verdwenen.Ik heb gisteren een mailtje gestuurd waar ik vandaag (snel!) al antwoord op kreeg. Nog heel vaag maar ik weet nu in ieder geval zeker dat het niet hier ergens in huis mis is gegaan.DIt zegt Versatel:

“……..Hartelijk dank voor uw e-mail.

Het antwoord van Versatel op uw vraag is:

Momenteel is er een landelijk routeringsprobleem waardoor u bepaalde webpagina’s niet kunt bereiken ook kunt u problemen ondervinden met de e-mail. De storing zal zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Onze excuses voor het ongemak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.