Rustig aan

Vandaag een rustig aan dagje gepland. De dames bleven heerlijk slapen. Toen ik om half 10 wakker werd, bleek Edwin ook nog heerlijk in dromenland. Gelukkig had hij geen afspraken. De meiden hebben toch nog even tot een uur of 10 geslapen. Hoezo waren ze moe
Om 11 uur liep ik nog half in mijn slaapoutfit teon de bel ging. Rob kwam ff een bakkie doen.
Sabine gauw nog even “behandeld” en aangekleed en toen waren we om half 12 klaar en beneden.
Daarna lekker naar buiten en daar kwam ome Jos zijn nieuwe auto showen.
Ik was eerst van plan om ‘s morgens naar oma Alie te gaan want daar waren we ook al een paar dagen niet geweest, maar ja tegen de tijd dat we weg konden smeeekte Laura bijna om naar bed te mogen
Daar zijn we vanmiddag maar naar toegefietst, Gelukkig ging het al een stuk beter. Het is allemaal nog lang niet over maar de knie was al de helft minder dik en ze liep redelijk rond.
Morgen ga ik even boodschappen met haar doen. Dat had ze al die tijd niet zelf kunnen doen. Ze had er (was mijn indruk) echt zin in.

2 gedachten over “Rustig aan

  1. ik las je reactie bij mijn laatste logje en nee er worden in meer ziekenhuizen wel transplantaties gedaan maar het deventer ziekenhuis waar ik toendertijd dialyseerde viel raar genoeg onder groningen wat betreft transplantaties terwijl nijmegen (die dus ook transplantaties uitvoerd) toch ook een stuk dichterbij is….en de rcn is een leuke betaalbare en ook kindvriendelijke camping dus volgend jaar gaan de naar chaam toe naar de flaasbloem de link is http://www.rcn-centra.nl

  2. Wat een luxe zeg Dinie, hoe laat ze hier ook naar bed gaan, ze zijn iedere ochtend om een uur of 6 weer paraat (en als ik pech heb nog eerder). Slaap lekker en liefs van Anita en haar kanjertjes (en je had gelijk hoor wat de keuzes voor aangepaste schoenen betreft, ik vind ze werkelijk prachtig en Nick loopt er als een vorst op)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.