Hoera

Oma is vandaag 59 jaar geworden.
Mijn moedertje al bijna zestig. Poeh poeh! Dat gaat hard!
We waren er om half 12. de dames werden pas na negenen wakker!!!
Vanavond om half 10 waren we weer thuis. Laura helemaal over “de zeik”en prinses Sabine (ze had de hele dag haar (veel te kleine) prinsessenjurk aan) was ook erg moe. Ze zat dan ook al de hele dag koninklijk te stralen .
Het waren wel twee heftige dagjes zo achter elkaar. Morgen slapen ze hopelijk weer zo lekker lang. Ook lekker voor mama. Papa heeft er helaas niks aan want die is vandaag weer begonnen met werken
Morgen een dagje rustig aan. Lekker een beetje spelen en geen uitjes naar winkels of wat dan ook.
Ze hebben tenslotte ook vakantie
De drie nichtjes waren de hele dag samen. Naomie en Laura hebben opa het leven flink zuur gemaakt. Laura “mag” sowieso nooit wat van hem, dan gaat hij mopperen, maar als Naomie huilt (en geloof me dat is echt heel hard ) dan gaat ie flippen. Hij wordt dan boos en vloekt er op los.
Hij kan sinds die beroertes al heel weing geluid hebben, maar vandaag was hij erg onredelijk. Naomie werkte hem op het moment dat het heel hard regende zijn eigen huis uit met haar gehuil. Hij was superboos op haar en ook op mij want ik was haar aan het troosten. Ik kreeg de volle laag. Gelukkig kunnen blikken nog steeds niet doden . Tijd voor oordopjes? Het zal wat worden in de herfstvakantie. Dan gaan we (nog ter gelegenheid van hun 40 jarig huwelijk) naar Preston Palace met de hele familie.

5 gedachten over “Hoera

  1. Nog gefeliciteerd met je moeder! Wat is zij nog lekker jong zeg! Arme opa, zo zijn eigen huis uitgejaagd, of is het arme kindjes, mogen niet eens geluid maken πŸ˜‰

  2. @ Abby – Ja lekker jong, ik was de schuld van hun (versnelde) huwelijk hahaha.:D
    En ja het is maar hoe je het bekijkt, meestal heb ik medelijden met de kindjes maar voor hem moet het ook niet leuk zijn. πŸ˜• 8)
    @ Miranda – Tijd niet “gezien”. Ik zal bij jou ook weer eens bijlezen

  3. Nog gefeliciteerd met je moeder Dinie en oh jeetje opa die niets kan hebben, dat beloofd straks nog wat inderdaad. En leuk he sprookjeswonderland, daar zijn wij ook al diverse keren geweest. Heel leuk. Fijne avond Dinie en liefs van Anita en haar kanjertjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.