Van alles wat

Daar is hij dan…

….onze "nieuwe"bus. Hij is van het zelfde bouwjaar als Sabine dus niet meer zo’n jonkie, maar voor ons issie nieuw Ik heb er al een paar stukjes mee gereden en het is even wennen, maar nu ook weer niet zo vreemd. We kwamen er net achter dat ik bepaalde tunneltjes moet mijden en ook parkeergarages zullen niet voor ons weggelegd zijn. Daar hadden we niet over nagedacht . Dat worden probleempjes bij het VU en in Alkmaar. Maar goed daar verzinnen we vast wel wat op. Morgen kan Edwin aan de slag om de bus te "verbouwen"(plankjes ogen om e.e.a. te kunnen stapelen/vastzetten) De sleutel was dus niet binnen hoor. Na een keer of tig aan de telefoon te hebben gehangen en ,naar wat men zei, veel gezoek in Heiloo bij de dealer, bleek dat de sleutel helemaal niet was afgestuurd. Deze moest speciaal gemaakt worden in Frankrijk (?!) en was nog niet eens verstuurd. Gelukkig kunnen de twee dealers dit samen oplossen zeggen ze. Vanmiddag (ik moest eerst weer bellen omdat ze er niet waren om half 2) hebben ze ter plekke met een laptop de sleutel ingelezen. En toen kon ik op weg. Als de motor binnen een kwartier zou afslaan dan kon ik "gewoon" weer starten, maar daarna was het pech hebben. Nu is Beverwijk normaal gesproken wel te doen in een kwartiertje maar soms ook echt niet. Vandaag dus niet. Eerst een paar kilometer achter een trekker gezeten en daarna ging het aardig. DIt is hem nou. Hij paste niet eens op de foto ik moest bij de buren in de tuin staan. Sabine is helemaal happy en Laura wilde ook niet meer uit de bus vanavond.

7 gedachten over “Daar is hij dan…

  1. Wat een prachtige bus Dinie en wat vervelend dat die sleutel er nog niet is. Ik heb even op de foto’s gekeken wat je bezoekje aan het dolfinarium betreft Leuk is dat hxc3xa9. Ik vond vooral de zeeleeuwenshow geweldig. Slaap lekker en knuf van Anita en haar kanjertjes

  2. Wat een ge*** zeg met die sleutel 😕 Maar je bus ziet er goed uit hoor! Nu moet je alleen wel weer buiten parkeren bij het vu ben ik bang.
    Hoe is het nu met oma?

  3. Wow dat is een prachtbus…..rijdt hij lekker?
    het parkeren zal wel even wennen zijn maar de ruimte is heerlijk. Wij houden het nog even op wat kleiners 😀

  4. Gave bus hoor, is ie al ingepakt? We wensen jullie een hele fijne vakantie met de meiden en borrelen later wel weer. Wij gaan waarschl. aansluitend op de Sail met vakantie, als het tenminste zomerweer wordt. Zo niet, dan pakken we een last-minute-tje naar de zon. Veel plezier!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.