Van alles wat

Oma, sleutel, Fenna

Maar even drie "verhalen"in xc3xa9xc3xa9n logje. De logeerpartij kwam vanavond na het eten ten einde. Papa en mama kwamen Fenna samen ophalen. Maar daarvoor hebben ze nog met volle teugen genoten van de hele dag samen spelen. Hoewel samen. Ik heb in tijden niet zoveel gespeeld. Eerst was ik de baby en ik huilde wat af omdat ze dan reageerden met heerlijke knuffels Daarna ben ik verloskundige, patient, dokter, kind, en oppasoma geweest. Daarna was ik het wel zat hoor. Het was heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Verder is oma Alie vandaag gevallen. Gelukkig heeft ze niks gebroken, wat gezien haar broze botten een klein wonder is. Helaas is ze bont en blauw en heeft ze veel pijn. Edwin is nu bij haar en Paulien was er de hele dag. Morgen ga ik met de meiden even heen. Als Renault meewerkt dan gaan we ’s morgens meteen. Helaas is mijn sleutel nog niet binnen. Ik moet er echt iedere keer achteraan bellen. We heben nu afgesproken dat de monteur als de sleutel binnen is met computer hierheen komt om de sleutel in te lezen (het kan dus ook anders dan daarheen slepen|). Als de sleutel er nog niet is moet ik dus met de oude sleutel naar Beverwijk rijden. En dan maar hopen dat de auto niet afslaat want dan doet ie geen pukkel meer. . Positief blijven, morgen is vast die sleutel binnen. Ik ga zo lekker slapen want ik ben behoorlijk moe. Morgen weer een enerverend dagje. Enne wat betreft de herfstgevoelens van diverse webloggers, vandaag een zomers dagje, maar wat dacht je hier van?

In onze achtertuin stikt het er werkelijk van.

Een gedachte over “Oma, sleutel, Fenna

  1. Oh wat zielig voor oma Alie, als je bont en blauw bent dat doet zo’n pijn en ze zal wel helemaal stijf zijn. Wens er maar sterkte. Ik hoop inderdaad dat die sleutel nou maar snel eens binnen zou zijn zeg, niet normaal. Leuke foto’s weer, ik wist niet eens dat er badverf bestond. Fijne avond Dinie en knuf van Anita en haar kanjertjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.