Van alles wat

Moederbord naar zijn grootje

Geplaatst

Nou dat viel aan de ene kant mee, maar toch ook wel tegen. Ik ben blij dat het niet de harde schijf was. Alle documenten en foto’s die ik nog niet gebackupt had zijn dus gered PFFFFFF. Daar ben ik echt heel erg blij om want alle basisafbeeldingen die ik had gemaakt voor de nieuwe site stonden daar ook op zonder back-up. Ik ga meteen als ik dat ding terug heb alles back-uppen.
Aan de andere kant is het toch wel echt belachelijk dat na een jaar het moederbord al de geest geeft.
We krijgen hem dan ook voor inkoopsprijs, maar dan nog .
Het kan evengoed nog wel even duren voor hij weer terug in mijn ” armen” is.
Helaas stond ook de fotobewerking erop die ik voor Oma Alie aan het maken was voor haar verjaardag. Die heeft ze vandaag dus niet gekregen.
Vanmorgen hebben Laura en ik alvast een bakkie gedaan en oma Jopie ging ook mee.
Vanmiddag heb ik terwijl Laura sliep onze vakantie geboekt (dat werd tijd ). We gaan op 6 augustus twee weekjes naar de Jura. Lekker in een ingerichte bungalowtent. En nou nog ff een bus kopen en de Kangoo verkopen. Ben benieuwd of dat lukt. Anders moeten we weer behoorlijk improviseren met spoelen van Sabine. Ze past niet meer op een babypotje en om haar nou een uur lang op een openbaar toilet te laten zitten gaat me ook weer veel te ver.
Dus hopelijk lukt dat ook allemaal nog. We zijn in afwachting van een Toyotabusje dat binnenkomt bij een dealer en dan eens kijken wat we kunnen doen met de inruil van de Kangoo.
Eind van de middag zijn we met de meiden weer naar Oma Alie getogen. Ze werd 71 dit jaar.
Het is dus alweer een jaar geleden dat we Alkmaar onveilig hebben gemaakt
We hebben lekker een kopje soep gegeten met een heerlijke vissalade.
De meiden zaten lekker in de deksel van onze zandbak te badderen, want het was erg warm.
En ik had mijn fototoestel mee maar was helemaal vergeten hem te gebruiken (erg hxc3xa8? ben helemaal van slag )
Nou dan maar ter illustratie alle gemiste foto’s waar ik anders een logje bij had verzonnen


Sabine liet weer eens een kunstje zien.
Ze wordt met de dag sterker in haar armen.
En ze tilt nu dus gewoon even zichzelf de lucht in.
En met die beugels aan is ze echt geen veertje kan ik je wel vertellen
Ook als ze zit op de grond tilt ze haar kont zo een cm of 10 de lucht is.
Die redt zich wel daar maak ik me (bijna) geen zorgen over

4 gedachten over “Moederbord naar zijn grootje

  1. Bedankt voor je lieve berichtje Dinie, het is inderdaad hier niet makkelijk en voor Dani vind ik het zo erg, hij spreekt het nog niet uit maar je ziet hem denken en dat doet mijn hart zo pijn. Ga nu ook maar proberen te slapen want de traantjes blijven maar komen. Lees morgen je logje heb er nu even de puf niet meer voor. Wel prachtige foto’s weer, vooral de onderste van Sabine, stralend.

    Knuf van Anita en haar kanjertjes

  2. Leuk weer wat van je te horen, begon me al zorgen te maken..inderdaad blij dat ’t je harde schijf niet was, weet uit ervaring dat ’t niet leuk is foto’s e.d te verliezen. Die Sabine, nog even en dan hangt ze aan de rekstokken, wat een kracht heeft die in haar armen zeg. Hebben jullie ons mailtje nog gehad over mijn verjaardag as zondag?, kijk maar wat jullie doen bezige bijtjes, 10 juli staat in ieder geval, moet Iv nog even snel aan De Borrel werken. Liefs As

  3. Zo te zien is Sabine even sterk in haar armen als Gerralda. Zij duwt zich ook zo omhoog. Ze kan zichzelf helemaal optrekken tot stand aan het aanrechtblad…..dan kijkt ze met haar ogen over het randje heen….ik doe het ze niet na.

  4. @Anita-je hebt idd wel iets anders aan je hoofd.
    @Astrid-niet gehad hoor misschien is die net tussen het”wal en het schip” beland, maar je raadt het vast al. Zondag is al weer ” volgeboekt”. We doen de tiende wel 3 vliegen in een klap.
    @Tanja-volgens mij doet Gerralda al veel meer dan Sabine 😛 En ik doet het ze ook niet na hoor 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.