Even wennen

Dat is het echt hoor weer op die good old PC. Allebei XP maar deze PC onthoud geen wachtwoorden en heeft net weer andere “dingetjes” dan de nieuwere. Maar ja hij doet het tenminste. smiley-knipoogSabine en Fenna

Hier alvast een foto van het stel hartsvriendinnetjes vrijdag. Ze waren weer helemaal in de zevende hemel vrijdag. Was wel sneu op school. Iedereen wilde wel mee bij ons spelen. Dat gebeurt daar natuurlijk niet zo vaak. Moet me toch maar een gaan buigen op een uitje in de zomervakantie met de hele klas naar Linaeushof of zo. Ze zijn zo leuk met elkaar. Bijna jammer dat Sabine volgend jaar naar een andere klas gaat. smiley confusedOok was het erg gezellig bij Joke en Peter zaterdag. petjok
Zoals je ziet ik heb toch maar de fotokaart via USB (1, oh, prehistorie) hier op gedumpt.

En dan last but not least; VADERDAGpapadag

 

6 gedachten over “Even wennen

  1. Wat een prachtige foto’s Dinie, heel mooi en wat een lief kadootje had Sabine voor je man gemaakt, leuk. Fijn dat je computer het weer doet, ook al is het even wennen. Fijne avond meis en liefs van Anita en haar kanjertjes 😀

  2. Oh sorry Dinie, in alle commoties hier in huis heb ik geloof ik zitten suffen en heb je log niet helemaal goed gelezen, sorry, sorry. Fijne avond meis en liefs van Anita en haar kanjertjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.