Wintersport in Castricum

Wat een wintersportgevoel al die sneeuw!
Zaterdag had Sabine een feestje van Brian in Hillegom. Gelukkig viel het erg mee op de weg. Sabine “gedropt” en wij zijn wezen winkelen in Hillegom. Hannie was zondag jarig en daar moest ik nog een cadeautje voor kopen. Dat was echt tijden geleden zeg dat we samen hebben gewinkeld. Ik denk wel een paar jaar. Laatst nog wel een keer om tegels te kijken, maar dat noem ik niet echt winkelen, toch?
Sabine had het weer erg naar haar zin gehad op het feestje en natuurlijk was het ook erg leuk dat ze Fenna weer zag.
Zondag was Hannie jarig maar die vierde het pas vanaf ‘s middags. ‘s Morgens met de sleexc3xabn naar de Teletubbieduinen geweest. Daar leek het wel echt een Wintersportplaats. Iedereen was aan het sleexc3xabn of “boarden” van de heuvels af.
Sabine vond het eerst een beetje eng, maar toen Laura wel ging wilde zij toch ook maar. Het was ook heerlijk weer. Lekker zonnetje erbij. Toen we weer thuiskwamen hebben Edwin en Sabine samen ons hele gezin van sneewpoppen gemaakt.
Ze waren prachtig. Helaas stond er vanmorgen van de laatste nog maar een heel zielig hoopje.


Daarna was het al weer tijd om naar Hannie te gaan. Het was behoorlijk druk daar. Sabine was in haar element en Laura heeft weer heerlijk lopen snaaien.

3 gedachten over “Wintersport in Castricum

  1. Dat ziet er goed uit zeg, die duinen!! Jullie hebben ook een slee met een zitje zie ik 😀
    Leuk idee die familiepoppen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.