Daar gaan we weer

Zo ben ik weer ff
Paar drukke daagjes weer gehad.
Laura is ook weer aardig snotterig en dat doet (haar en mijn) nachtrust geen goed. Moet er nou ook weer naast liggen om haar in te laten slapen. Ik werd net gesloopt wakker. Maar gelukkig was ik al gauw weer alles vergeten want Najib was op de tv. Een paar jaar geleden waren we ook naar die show (Freefight)van hem geweest. Weer vreselijk gelachen, ondanks dat ik maar net wakker was
Afgelopen week behoorlijk de hort op geweest.
Donderdagavond met Joke wezen stappen in Amsterdam. Het was al een tijd geleden dat we in Amsterdam waren geweest. De laatste keer was toen ik net zwanger was van Laura. Dus al gauw anderhalf jaar geleden. Daarna zijn we naar Bloemendaal geweest en een paar keer in Castricum.
Wat kan er toch een hoop veranderen in zo’n korte tijd, zeg.
Ik ging met de fiets (en natuuuuuurlijk regende het net weer flink ) en tot mijn verbazing hadden we bij Station Castricum overdekte fietsenstallingen gekregen. Gut, ik rijd er toch ook wel eens met de auto langs (blinde kip??? ).
Overal op het station hingen borden dat er alleen gerookt mocht worden op de “rookvrije zones”op de perrons. O, ja dan krijg je net als bij de voordeur van de poli van het VU zo’n “buitenluchtrookhol”
En het bleek ook dat er geen stoptreinen meer stoppen in Castricum dan moet je in Uitgeest overstappen.

Aangekomen op het Centraal Station viel ik ook van de ene verbazing in de andere. En dan nog niet eens van de megaverbouwing hoor.
Joke kwam aan op perron 2a en ze was er nog niet dus ik ging ff plassen.
Geen toiletjuffrouw meer maar een draaipoortje. En het leek wel een Hiltontoiletruimte.
Prachtige wastafels van roestvrijstaal en marmer en dito zeeppompen kranen en handdoekrekjes.
En dat voor slechts 50 eurocent per draai.
Helaas hield de “properheid” nog wel iets te wensen over. En brillen zitten er nog steeds niet op. Maar een wereld van verschil. Klein minpuntje (voor benauwde mensen) je loopt vanuit de wc midden in een rookzone naar binnen.
We hadden afgesproken dat we deze keer (for old times sake) weer een keertje naar Alfonso’s zouden gaan. Maar het was nog vroeg dus we gingen naar het Rembrandtplein in een Engelse Pub (ben ff de naam kwijt) Nou, dat zat wel erg luxe in een paar fauteuils waar je echt heerlijk in zat. Alleen was het eerste biertje lauw. Tweede gelukkig wel koud.
Heerlijk gegeten bij de Mexicaan. Lekker een Marguerita gedronken.

Daarna nog een paar kroegjes en ff door de Jordaan gelopen. En we zijn redelijk vroeg naar het station gegaan. Met de trein van 10 voor 12. Ik was om ff over half 1 thuis.
Ik was achteraf wel blij want ik was nogal moe. Helaas…….Laura werd wakker en ik kreeg haar niet voor half 4 in slaap. Snik……
Vrijdag was ik helemaal gesloopt, maar ja ik moest met Sabine ‘s middags haar beugels ophalen en haar eerst ook nog van school halen natuurlijk.
Hannie belde of we mee gingen naar het strand. Dat was wel erg lekker zeg! Alleen Laura wilde de hele tijd het water in lopen. Ze krijgt een hekel aan vieze handen tegenwoordig.
Ik had er eigenlijk op gerekend dat Laura tussen de middag lekker ging slapen en dat ik ook even een tukkie kon doen. Het heeft anderhalf uur geduurd voordat ze sliep en ik heb een minuutje of 10 in coma doorgebracht. Toen kwam Edwin thuis en kon ik weg.
De reciprocator paste weer prima en ze heeft daar flink gelopen tussen de brug. Dat vond ze toen ze 2 was al prachtig en vroeg er nu echt om. De spalken hebben nu ook veters en dan verliest ze ze niet meer. Hoeven we ook niet steeds spalken meer te wisselen.
‘s Avonds hadden we een avondje bij een van de dames van het zwangerschapsgymgroepje van Sabine (en tevens het enige want bij Laura had ik niet de behoefte en zag ik ook het nut er niet van in). Ik had helemaal geen zin, was echt bekaf, maar het was gezellig. Ik was wel blij dat ik eindelijk in bed lag. Laura werd nog wel even wakker maar gelukkig sliep ze snel weer.
Sabine heeft vandaag voor het eerst in weken weer lekker lang op de staplank gestaan. Dus dat zal wel weer een groeispurt worden.
Edwin heeft vandaag weer flink getegeld en morgen is het af!

2 gedachten over “Daar gaan we weer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.