Je zal maar dorst hebben…..

Tja, Edwin kwam maandag wat later uit zijn werk. De meiden en ik hadden alvast gegeten. Lekker nasi (nee geen afhaal) dus Edwin hoefde het alleen maar op te warmen.
Terwijl de nasi stond te “pruttelen” dacht ik even aan de bloemen die ik zolang in een kan met water had gezet omdat ik ff niet meer wist waar de vazen stonden. Vazen gevonden en bloemen overgeplaatst. En tja ach……kan stond op het aanrecht.
Terwijl ik de meiden naar bed bracht ging Edwin lekker even eten.
Later op de avond kom ik beneden en zie die kan op tafel staan.
Ik zeg: “Je hebt toch niet…….” en hij kijkt me aan, en ik….. kreeg acuut de slappe lach.
Ik bleef erin. Zelfs gisteren nog toen ik het aan mijn moeder vertelde. Hahahaha, hij vond al dat er zo’n raar smaakje aan zat.

5 gedachten over “Je zal maar dorst hebben…..

  1. Hoi Dinnie en Edwin,

    Ik was eigenlijk op zoek naar een oude vriendin maar via Google kwam ik op jullie site terecht.
    Tot mijn verbaizing herkende ik direct het hoofd van Edwin (Steeman), ik heb voor mijn vorige werkgever (Oranjewoud) een project met hem gedaan voor Intermezzo in Hoofddorp… Inmiddels voor mijzelf begonnen als Leusink Inframanagement en daardoor geen contact meer gehad.
    Maar wat een ontzettend leuke site hebben jullie gemaakt en wat een leuke meiden hebben jullie! Moest erg grinniken om de lach-geluiden van beide, duidelijk allebei een ander karakter! šŸ˜€
    Het ga jullie goed en wie weet spreek ik Edwin nog wel een keer, heb helaas zijn nr niet meer maar ik ben te bereiken op leusinfra@chello.nl..

    Met vriendelijke groet,

    Leusink Inframanagement
    Jan Willem Leusink

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.