Edwin en DinieGeen categorieVakantie

New York 1

We zijn alweer een dag verder. Gisteravond om ± 10 uur we aan in het hotel. Wat een chagrijnen daar achter de receptie.

We zitten op de 17e verdieping en moeten met “creditcards” de deur open maken. Aan de bar hebben we nog even 2 biertjes gedronken en daarna zijn we maar gaan slapen. Ik was om half 6 alweer wakker na een rusteloze slaap. Ik was de hele nacht m’n rugzak kwijt. De bedden zijn wel goed, maar een beetje kort. Edwin lag met zijn knieën op de rand. Vanmorgen om 8 uur zijn we de stad in gegaan. In een coffeeshop hebben we pancakes/omelet gegeten. Daarna zijn we naar Central Park gelopen en het Guggenheim museum in geweest.

Onderweg kom je natuurlijk de mooiste gebouwen tegen. Het is gewoon verschrikkelijk indrukwekkend. Ik had alleen gedacht dat het allemaal hoger zou zijn. Het gros van de gebouwen heeft maar ± 6 verdiepingen (= 20-25 meter).

Ik heb net naar huis gebeld in de hotelkamer. We hadden het eerst buiten op straat geprobeerd maar dat wilde niet lukken. Dat moeten we dus nog maar eens vragen aan de een of andere barkeeper.

We gaan nu met de metro naar Zuid-Manhattan naar Little Italy of Chinatown of zoiets.

Lekker rondkijken, wat drinken en eten. Het schijnen gezellige buurten te zijn.

Vetgedrukt= Dinie
Normaal= Edwin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.