Vliegreis Amsterdam-New York

We zitten al weer 1 1/2 uur in het vliegtuig.
We waren al om half 4 op Schiphol en vanaf die tijd hebben we het geluk bij ons. We waren de eersten die incheckten dus mochten we in de Businessclass. Wat weer een mazzel. Toen we klaar waren zijn we even naar de wandelpier gelopen en hebben vast naar ons vliegtuig gekeken.
Om kwart over 4 was de hele familie er om ons uit te zwaaien. Eventjes wat gedronken in het restaurant en om 5 uur gingen we door de douane.
Om half 6 stapten we in het vliegtuig sindsdien vallen we van de ene verbazing in de andere. De stoelen zijn lekker breed en zacht. De leuning kan achterover.
Er liggen hier kussentjes in de stoelen.
Eerst werden er de koptelefoons uitgedeeld. Daarna kwamen de eerste drankjes (met nootjes). Toen kregen we een etui met reisartikelen zoals mondwater, eau de cologne, kam, vijl, tandenborstel met tandpasta, schoenlepel, zakdoekjes. Hierna konden we ons menu uitkiezen.
We krijgen:
Voorgerecht van gerookte forel en heilbot
Gemengde salade
Tournedos met pepersaus
Of
Zalm met basilicumsaus
Kaas en crackers
Of
Salade van verse vruchten
Schwartzwälder Kirschtorte
Thee of koffie + Friandise
Daarna kwam ons tweede drankje (Eindelijk, ik had mijn 1e nog niet eens op). Hierna werden er hete doekjes langsgebracht om jezelf even op te frissen.
We zitten nu te wachten op ons “voer”. We kregen natuurlijk wel eerst tafelkleedjes uitgedeeld.
Oja, dat was ik nog vergeten. We kregen ook nog dekentjes voor als je wilt slapen.
We hebben net heerlijk gegeten. Echt een 36 gangen menu. We zijn daarna de visitors kaarten aan het invullen gegaan (voor de douane) en zitten nu eigenlijk te wachten op de film. (en een nieuw drankje) . Net heb ik bij de koffie een amaretto genomen. Alles is gratis en dat alleen omdat we vroeg gingen inchecken. Fantastisch!
Vetgedrukt= Dinie

Normaal= Edwin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.