Mobiele Versie

Tja en dan ben ik zomaar weer eens met mijn weblog aan het stoeien. En wel met de stylesheets van de mobiele variant. En dat zijn er nog al wat. Zoek me het rambam om alle kleuren aan te passen. ….maar wie weet pak ik het zo weer op als het via de smartphone kan.

2 gedachten over “Mobiele Versie

  1. Even een rondje om te kijken hoe het met jullie gaat.
    Ik zie dat je wat problemen hebt met je site.. als je wilt kan ik je verder helpen hoor. (en ja het kan zelfs via de smartphone).

    Liefs Mandy

    1. Hoi Mandy, die problemen dateren al van de tijd dat Sanoma web-log.nl had overgenomen. Nu ben ik weer zelf aan het “klooien”, dat lukt wel maar alles is nu natuurlijk verouderd en flashfotoalbums en whatever werkt niet meer, dus ik kom er wel uit maar kost weer even tijd.
      Ik ga ook even bijlezen op je site, op fb doe jij ook niet zoveel hè, en ik de laatste weken ook niet echt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.