Na de operatie….

Om kwart vor 1 mocht ik naar Sabine toe op de uitslaapkamer. Ze was helaas al wakker.

Dr. v.d. Horst was  al bij mij langsgeweest en vertelde dat de operatie goed geslaagd was, maar dat ze bij het weghalen van de verklevingen een darm geraakt hebben. DAt is allemaal goed verholpen, maar ze moest eigenlijk nog een maaghevel in maar die is verwijderd en omdat dat nogal een vervelende handeling is hoeft dat niet meer. Helaas maag ze dus niks drinken. Alleen af en toe een slokje om de tong nat te maken. Ze had al een half bekertje op voordat men dat aangaf. Ze heeft nog steeds een zere keel van de tube. En de pijn viel ook vies tegen. Daarom bleven we tot ruim kwart over 2 op de uitslaapkamer (en Edwin maar wachten). Ze kreeg wat extra Dipidolor (opiaat) en 5 minuten later zei ze tegen me dat ze blij was dat het toch gebeurd was de operatie. Dat zei al een heleboel over de pijn. Even daarvoor wilde ze dat ze er nooit aan begonnen was;).
Ze heeft 600 ml. bloed verloren, maar voorlopig vinden ze een transfusie niet noodzakelijk. Straks wordt ze geprikt en wordt het opnieuw bekeken. Ze ziet wel erg witjes.

2 gedachten over “Na de operatie….

  1. Lekker dat het achter de rug is, al zal het nog wel even duren voordat ze weer helemaal hersteld is. Wat moet ze (en jullie) toch een hoop meemaken.

    Veel sterkte met het herstel! Dikke knuffel van ons en ook van m’n ouders.

    Joke

  2. Gelukkig het is weer voorbij, vervelend dat ze een darm hebben geraakt ik hoop dat ze snelw eer wat mag drinken en eten….ik hoop dat de pijn inmiddels een stukje minder is.

    Veel liefs,
    Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.