UDO Sabine

Gisteren kreeg Sabine weer een UDO. Het zag er beter uit dan de vorige keer dus de oxybutinine doet wel iets, behalve de lekkage verminderen dus.

Sabine is op de lijst gezet om dichtgemaakt te worden van onderen (urinewegen) zodat ze droog zal worden. Dit zal wel begin volgend jaar plaatsvinden. Sabine ziet er deze keer wel een beetje tegenop al is het een vrij kleine ingreep.

20101004 007a Dr. van der Horst heeft ook het wilde vlees in de navel aangestipt met zilvernitraat. Helaas is dit over haar buik gaan verspreiden toen de navel wat lekte. Precie s in de vorm van de pleister zit het op haar buik. Het zag er echt niet lekker uit. Het is een flinke brandwond en ze had er gisteren geen last van, maar vandaag had ze wel wat pijn ook in haar navel. Het begint ook al te vervellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.